Reklaam sulgub sekundi pärast

MAAILMA SEKSIKAIM NAINE kuulutati välja ja ta on 26aastane

Mainekas ajakiri Maxim valis taaskord välja maailma kõige seksikaima naise, kelleks tänavu sai kurvikas pesumodell Kate Upton. Kate, kes alles paar päeva tagasi, täpsemalt 10. juunil tähistas oma 26. sünnipäeva, tõdeb, et ta näeb oma välimuse kallal väga palju vaeva.

Mainekas ajakiri Maxim valis taas kord välja maailma kõige seksikaima naise, kelleks tänavu sai kurvikas pesumodell Kate Upton. Kate, kes alles paar päeva tagasi, täpsemalt 10. juunil tähistas oma 26. sünnipäeva, tõdeb, et ta näeb oma välimuse kallal väga palju vaeva.

Kate ütles ajakirjale Maxim antud intervjuus, et ta teeb endaga palju tööd ja seda nii vaimsel kui ka füüsilisel tasandil. Ta teeb palju trenni ning hoolitseb ka oma emotsionaalse tervise eest. 

Varasematel aastatel on ajakirja Maxim poolt välja antud maailma seksikaima naise tiitli pälvinud näiteks supermodell Stella Maxwell ning maailmakuulus popstaar Taylor Swift.

Lisaks modellindusele tegeleb Kate ka näitlemisega. Modellimaailmas on tema näol tegu aga ääretult nõutud modelliga, kelle kurvid kaunistavad lugematul arvul ajakirjade esikaasi.

Allikas: The Sun