Reklaam sulgub sekundi pärast

Maarja-Liis: Olen loomult üsna laisk

/Rubriik: 7/

Buduaari seitsmele legendaarsele küsimusele vastab Maarja-Liis Ilus, kes plaanib peagi välja anda uue albumi ning läheb juuni kuus Rein Rannapiga suvetuurile.  

/Rubriik: 7/

Buduaari seitsmele legendaarsele küsimusele vastab Maarja-Liis Ilus, kes plaanib peagi välja anda uue albumi ning läheb juuni kuus Rein Rannapiga suvetuurile.  

1. Mis on Sinu isiklik arvamus sellest üldlevinud inglise keelsest väljendist "There is no such thing as bad publicity" (ehk siis, et halba reklaami pole olemas)
Kindlasti on näiteid, kus see väide vastab tõele. Mina olen arvamusel, et elu võiks elada teatud eetika piire järgides. Selge see, et need piirid on erinevatel inimestel väga erinevad.

2. Paljud avaliku elu tegelased Eestis väidavad tagasihoidlikult, et Eestis pole staare, et on tuntud inimesed. Mis Sina arvad, kas Eestis on staare? Kes on "staar" Sinu mõistes?
Mina ei suhtuks sõnasse staar nii tõsiselt. Oma staarid on ka meil olemas, nt. Anne Veski, Tanel Padar, Urmas Ott jne...

3. Palun nimeta oma äranägemise järgi 7 tähtsamat asja, mida inimene peaks kindlasti elujooksul kogema-tegema.
Miks just seitse?:) Iga inimene peaks vähemalt korra armastama ja olema armastatud. Reisida võiks võimalikult palju ja õppida tundma erinevaid kultuure.

4. Millised oleksid 7 tööpakkumist, mida Sa tagasi ei lükkaks?
Hetkel lükkaks tagasi ilmselt kõik pakkumised, mis ei ole muusikaga seotud. Kuna valmistan ette plaati ja suvist tuuri, siis valin ka muusikalisi projekte viimasel ajal üha hoolikamalt. Liiga palju tehes kipub aeg ka liiga kiirelt kaduma. Niigi olen loomult üsna laisk ja kipun asju homsesse lükkama.

5. Millised oleksid Sinu 7 soovitust vaba aja veetmiseks?
Teater, kino, raamat, jalutuskäik, piknik, kalal käimine, kontsert.

6. Nimeta palun 7 asja, mida Sa endale ihkaksid osta, aga pole veel mingil põhjusel ostnud? (palun kirjuta asja nimetus, mis firmalt ja umbkaudne hind)
Õnneks midagi sellist mu hing ei ihalda, mida ma endale lubada ei saa. Raha panen kõrvale reisimiseks ja kunagi tahaks osta väikese maja Itaalias mõne järve äärde.

7. Palun nimeta 7 oma lemmik meigi- või hooldustoodet?
Kanebo UV Gel
MAC Soft Dew Beauty Powder
Smashbox Photo Finish
Chanel Double Compact puuder
NARS põsepuna Orgasm
NARS glitter pencil
Carita sädelusega õli näole ja kehale

/Toimetas: Merlyn Uusküla/