Reklaam sulgub sekundi pärast

MAASIKASKANDAALI sattunud eestlanna: mitte midagi ei ole kasutanud

Maalehe ajakirjanikud ostsid turult erinevaid Eesti maasikaid ja saatsid need laborisse kontrolli - saadud tulemused näitasid, et tegemist on kemikaale sisaldavate marjadega. Uudis levis kulutulena ning andis hävitava hinnangu kodumaistele maasikatele. Ka Sepakõrtsi talu maasikakasvataja Anu Jaanikesingu marjad olevat väidetavalt mürgised. Uudised.ee käis turul kohapeal, et Anuga lähemalt rääkida.

Anu ütleb, et tema elu on nüüd põrguks tehtud ja talle on isegi maasikamoosi tagasi toodud ning tapmisähvardus tehtud. Naine kinnitab, et tema marjad on puhtad ja nüüd on antud surmahoop kõigile Eesti maasikakasvatajatele.

Uudis väidetavalt mürgistest Eesti maasikatest levis tõepoolest kulutulena ning täna on Anu õnnetu, sest nende maasikate maine on rikutud.

Naine ütleb, et tema maasikate peale ei ole mitte ühtegi mürki pritsitud ning et need ei ole kohe kindlasti mürgised. "Mitte midagi ei ole kasutanud,"tõdeb Anu.

Kusjuures Veterinaar- ja Toiduameti poolt läbi viidud menetluse tulemusena selgus, et tõepoolest rikkumisi ei tuvastanud. Kõik on nõuetekohane ning piirnormi ületust ei ole toimunud.