Reklaam sulgub sekundi pärast

Madame M: ka naised petavad. Ja mitte vähe!

Kas pole huvitav, et alati räägitakse meestest kui liiderlikest olevustest, kes ei suuda seksika vastassoo esindaja suhtes ükskõikseks jääda. Traditsiooniliselt on ikka ju mehed need, kes pere maha jätavad ja noorema juurde jooksevad, kes nädalavahetusel sõpradega peole lähevad,  kasvõi kodutüli hinnaga, ning kes su sõbranna või mingi ööklubitibi voodisse vinnavad, niipea kui sa vaid põhjuse selleks annad. „Aga me olime ju sel päeval tülis ja ma arvasin, et meie vahel on kõik läbi,“ õigustab see jobu end lausega, mis justkui peaks heastama selle järjekordse vägiteo, millest pool linna räägib.

Kas pole huvitav, et alati räägitakse meestest kui liiderlikest olevustest, kes ei suuda seksika vastassoo esindaja suhtes ükskõikseks jääda. Traditsiooniliselt on ikka ju mehed need, kes pere maha jätavad ja noorema juurde jooksevad, kes nädalavahetusel sõpradega peole lähevad,  kasvõi kodutüli hinnaga, ning kes su sõbranna või mingi ööklubitibi voodisse vinnavad, niipea kui sa vaid põhjuse selleks annad. „Aga me olime ju sel päeval tülis ja ma arvasin, et meie vahel on kõik läbi,“ õigustab see jobu end lausega, mis justkui peaks heastama selle järjekordse vägiteo, millest pool linna räägib.

Aga ei, sel korral ei räägi me rohkem meestest, vaid räägime hoopis naistest, kes oma mehi petavad, ööklubides teistele meestele end vallaliseks valetavad ja sarnaselt meestele korraga mitme mehega ringi ajavad, ise justkui õigustades, et keegi ei tundu see õige olema ja miks siis mitte valida ja oodata. Või hoopis vabandades, et ka mehed teevad ju nii. Kas tuleb tuttav ette? Tõenäoliselt on ka sinu sõbrannade hulgas selliseid elunaisi, kes esimesel ööl voodisse hüppavad, teiste naiste mehi võrgutavad ja kõige selle juures veel lisaks oma pereõnne naudivad. Mehed armastavad öelda, et kui mees petab, siis see on nagu toast õue sülitamine. Kui aga naine petab, siis see on nagu õuest tuppa sülitamine. Mida arvad sellest sina?

Ma olen peaaegu nõus selle meeste väitega. Meie naised, oleme ju emarolliks loodud, ning me peame oma keha austama ja hoidma. Mõtled küll, et mis see siis ära ei ole, et elust tuleb rõõmu tunda ja et kuidas sa muidu seda õiget kohad, kui enne kümnete valedega kokku ei puutu. Aga mulle tundub, et tegelikult ei pea üks naine selleks poole linnaga magama, et õiget üles leida. Pealegi, nii mehed kui naised armastavad rääkida ja sinu vallatused ei jää saladuseks, kuigi sa ehk loodad nii. Petjanaisi on üllatavalt palju ja nende osavuse võti peitub selles, et vastupidiselt meile, kes me oma mehi üldse ei usalda, on mehed siiski arvamusel, et nende naine küll neid ei petaks. Väidetavalt ligi 50% naistest, kes on olnud suhtest 3-5 aastat, unistavad uuest kallimast või kõrvalehüppest. Peale 5ndat aastat pidi tõenäosus jälle vähenema, nagu see on ka alla 3-aastase tutvuse puhul. Üldiselt on sellistel ringitõmbajatel naistel usaldavad ja kodused mehed, kes ei suhtle nn ööklubiseltskonnaga ja seetõttu ei pruugi ta teadagi saada oma naise vägitegudest. See mees hindab vabadust ja vaba aega ning talle piisab sinu ettekäändest, et täna on tüdrukute väljaminek. „Las naine lõbutseb, ma lõbutsen kah,“ mõtleb mees ja vaatab samal ajal kodus sõpradega jalgpalli, mängib pokkerit või läheb kalale, kui tema kaunis naine, kel seksikast topist rinnad välja hüppamas, kohvikus teisi mehi võrgutab.

Tõsiasi on see, et kui mõned korrad on turvaliselt vasakule pandud, olgu tegu petisest mehe või naisega,  siis muutub see petis aina julgemaks ja nahaalsemaks. Juba võib teda näha pimedas kinosaalis võõra mehe kätt hoidmas ning miks mitte isegi koduakna all uue ohvri tumendatud klaasidega autos suudlemas. Annaks jumal, et tal lapsi kodus pole. Huvitav, mis toimub sellise naise peas?


Uurisin ühelt Tallinna sõbrannalt (25-aastane), kes oma põnevat seiklus- ja suguelu mulle skype`i vahendusel edastab. Tema jutt oli kokkuvõtlikult järgmine:
jah, ma petan oma meest, sest meie suguelu on peale 3.5-aastast kooselu täiesti mannetu.  Süümekaid ma ei tunne, sest ta ise ei oska minu eest piisavalt hoolt kanda ja mul on temaga lihtsalt igav. Usun, et armastus on möödas, kuigi ta on väga tore ja hea mees, kuid ma ei pea oma elu tema nimel ohverdama. Ka korter on ühiselt ostetud ja hetkel pole kummalgi võimalust midagi uut soetada, nii me siis elame koos, aga täiesti erinevat elu. Otseselt lahkuminekust me pole rääkinud, aga eks see kunagi juhtub, kuna varem või hiljem jõuavad mingid asjad temani välja. Minu pärast me võiks ka koos elada, kuid vaevalt talle sobiks teadmine, et ta naine magatab teisi mehi. Ta pole üldse armukade ega usaldamatu ja mõnikord ma tunnen, et teen talle liiga oma valedega, aga igaühel on oma elu elada ja mina elan nii, nagu mulle sobib. Võib-olla, kui ta oleks armukade olnud, siis poleks need asjad nii kaugele arenenud. Kes meist ei pidutseks ja ei võrgutaks, kui kodune kontroll oleks peal :). Teadmata täpselt, mis mu elus toimub, siis sobib ka mu mehele see olukord praegu, sest ma ju annan talle palju ruumi hobidega tegelemiseks. Kui mina lähen reede õhtul pidusse, siis tema valmistub võistlusteks ( ta on harrastussportlane) või matkale minekuks. Mind need asjad ei huvita, ja mitte selle pärast, et minus poleks sisu, vaid mul on hetkel teine etapp elus, kus ma soovin enne pereemaks saamist elu korralikult tundma õppida ja kõik lollused ära teha. Minu mees ei osaleks eluski grupiseksis, kas ma peaksin siis samuti loobuma sellest, et kord elus midagi sellist proovida? Me ei kakle, aga me lihtsalt ei sobi- oleme lahku kasvanud, kuid head sõbrad.
Olen viimase aasta jooksul petnud meest 3 mehega. Lisaks nendele olen käinud restoranides ja isegi ka paari mehe pool kodus õhtusöökidel, mis pole küll seksiga lõppenud, kuid mida võib ju siiski mehe suhtes petmiseks pidada, kuna ma pole talle neid käike rääkinud. Neid nn mittepetmisi on kuskil 10 ringis olnud. Kui olla aus, siis ma ei ole kunagi alustanud suhet mõttega, et tahan lihtsalt seksi. Ma ei ole kunagi ühtegi meest ise otsinud, see kujuneb kuidagi nii välja, et saame tuttavaks, räägime pisut ja jäämegi suhtlema.

Eks ma otsin vist alateadlikult uut meest, aga nii nagu mehed ei jäta vana naist enne maha, kui uus olemas, nii ei kavatse ka mina teda maha jätta enne, kui mul on kindel uus mees olemas, kes mind armastab. Ma olen alatu? Jah, võib olla, aga ega enamus pidutsejaid siin linnas minust paremad pole.

Ja kuidas on sinuga lood, naine? Kas räägid meile oma saladuse? Kas sina oled oma meest petnud või sellest unistanud? Mina pean tunnistama, et olen. Ja see oli õige valik, sest tänasel päeval olen ma just tänu sellele petmisele koos oma nn uue ja õige mehega. Ma ei õigusta petmist, see on lugupidamatu nii enese kui partneri vastu. Aga elus ei ole juhuseid ja ju see oli mulle tol hetkel vajalik, et elus edasi liikuda.

PS! Eelmise nädala kommentaaride vahel välja loositud Escada lõhn kuulub Pipile, palju õnne. Buduaar võtab sinuga ühendust.

Jätkame teemaarendust kommentaariumis...