Reklaam sulgub sekundi pärast

MADLI VILSAR: OLEN 15 kg raskem, aga see ei röövi mu enesekindlust

Eksmiss ja ilmaneiu Madli Vilsar kuulub nende naiste hulka, kelle kehakaal kipub üsnagi suurel määral kõikuma ning praegusel momendil kaalub ta 15 kilogrammi rohkem, kui näiteks aasta aega tagasi. Kuid Madli on õppinud oma keha armastama ning ei suru ennast enam ühegi kehakultuse standari sisse.

Eksmiss ja ilmaneiu Madli Vilsar kuulub nende naiste hulka, kelle kehakaal kipub üsnagi suurel määral kõikuma ning praegusel momendil kaalub ta 15 kilogrammi rohkem kui näiteks aasta aega tagasi. Kuid Madli on õppinud oma keha armastama ning ei suru ennast enam ühegi kehakultuse standardi sisse.

Bikiinihooaeg on taas kord käes ning paljud naised tunnevad end randa minnes üsnagi ebakindlalt, sest ikka ollakse mures oma keha pärast. Madli on aga tänaseks jõudnud arusaamisele, et kaalunumber ei ole mitte midagi muud kui lihtsalt number. "Ma olen kindlasti palju kobam ja ebakindlam olnud 15 kilo kergemana. Ma olen ekraanil just sellises kaalunumbris nagu ma praegu olen ja kannan bikiine ja see ei mõjuta mitte kuidagi seda, kui hästi ja ilmekalt ma suudan teksti edasi anda või kui elavalt kaamera ees olla. Jah, ma pole sellises kaalus varem bikiinidega ekraanil olnud, aga so what?" tõdeb Madli ja ütleb veel, "mitte kellelgi ei ole õigust panna teid ennast sellepärast kehvemini tundma, kui teie kaalunumber ei vasta nii-öelda kehakultuse standarditele."

Madli tegi antud teemal postituse ka oma Instagrami kontole, kus ta kutsub inimesi üles oma kehakaalu pärast vähem muret tundma. "Ma tean, et meie kultuuriruumis seda veel ei tunnistata, aga minu suurus ei ole eluohtlik ülekaalulisus ja pidev dieeditamine ja meeleheitlik kaalunumbri järgimine võivad olla palju ebatervislikumad tegevused. Ma tean, et ma pole väga sõnaosav, aga ma loodan, et kes te tunnete, et ei suuda vastata pidevatele kehakultuse standarditele, siis see ei ole midagi hullu. Sa ei ole kuidagi kehvem! Ärge tehke endale liiga ja proovige oma kehaga uuesti sõbraks saada. See on peamine!"

Ja kes arvab, et Madli elustiil on ebatervislik ning koosneb kiirtoidu söömisest, siis nii pole see sugugi. "Pooldan alati kahe käega tervislikku toitumist ja käin ka trennis. Kuid samas ma ei leia, et ennast peaks piitsutama ja endale kõike keelama. Mõistlikus koguses on kõik lubatud. Just iseendale teatud toitude piiramine on ebatervislik. Tervislik toitumine on esmatähtis, aga samas ärge unustage suve nautida ja lasta toidul ja stressil enda elu üle võimust võtta," ütleb Madli.