Reklaam sulgub sekundi pärast

MADLI VILSAR paljastas oma naiselikud nõrkused

Ei ole olemas naist, kellel poleks mitte ühtegi nõrkust - enamus naistel on neid lausa mitu ja erandiks pole tegelikult ka mehed. Igal inimesel on nõrkusi - olgu need siis väikesed või suured, kallihinnalised või mitte. Nõrkuseks saab pidada nii reisimist, šoppamist, head toitu, magamist kui ka näiteks hoopis kunsti kogumist.

Ei ole olemas naist, kellel poleks mitte ühtegi nõrkust - enamikul naistest on neid lausa mitu ja erandiks pole tegelikult ka mehed. Igal inimesel on nõrkusi - olgu need siis väikesed või suured, kallihinnalised või mitte. Nõrkuseks saab pidada nii reisimist, šoppamist, head toitu, magamist kui ka näiteks hoopis kunsti kogumist.

Miss Madli Vilsar tõdeb, et temal on nõrkusi üsnagi mitu ja need kõik on väga erinevad. "Üheks nõrkuseks on kindlasti magamine. Ma armastan magamist ja võin seda alati teha, kui ainult aega oleks rohkem."

Üks Madli nõrkusi on pärit aga toidumaailmast. "Samuti armastan ma väga jäätist. See on üks asi, mida ma absoluutselt alati ostan, kui poodi lähen. Eelistan pigem piimavaba jäätist, sest piimapõhine jäätis ei mõju minu näonahale ega seedimisele just kõige paremini," tõdeb Madli, kellel laktoositalumatust küll pole, kuid siiski mõjuvad veganjäätised tema organismile paremini.

Oma viimaseks nõrkuseks peab Madli aga kõike uut ja huvitavat siin elus. "Tegelikult on selleks kõige uue ja põneva avastamine - seda nii toidu osas kui ka reisimise valdkonnas. Uued ja põnevad maitsed, uued reisisihtkohad. Näiteks hiljuti külastasin Londonit ning veetsin terve päeva väikeseid kohvikuid külastades. See oli minu jaoks nii huvitav ja lahe kogemus," kommenteerib Madli.

Karin Karu