Reklaam sulgub sekundi pärast

MADLI VILSAR paljastas valusa tõe

Endine Miss Estonia Madli Vilsar on viimase aasta raames hakanud üha rohkem avameelselt rääkima oma emotsioonidest seoses kehakaalu tõusuga. Hiljuti tegi kaunitar oma Instagrami kontole aga mõtlemapaneva postituse teismeeast ning täpsemalt just sellest, millises rollis ta tundis end toona olevat.

Madli meenutab, et tema jaoks oli alati raske kampa sobituda. "Ma pole kunagi piisavalt “cool” olnud. Ma ei mõistnud poppide plikade õelust, ega ägedate poiste šarmi. Juba siis õpetas “kool,” et näidates välja oma päris-emotsioone, on see sinu süü, kui kaotajaks jääd. Kes selle läbi teinud, teavad, mida ma mõtlen, teised vast mitte. Ja nii ongi. Naljaks on see, et seda tunnet mäletame siiani. Kas hetkel on teismelistel sama raske? Nüüd, vanemana tundub nagu oleks rohkem lubatud olla erinev, aga võib-olla siiski mitte?"

Naine tunneb, et just sellel keerulisel eneseleidmise perioodil oleks tema kõrval võinud olla inimene, kes oleks talle öelnud, et ta on ilus ja väärtuslik. Täna aga püüdleb Madli ise selles suunas  et ollagi see inimene, keda ta oleks ise tahtnud kooliajal kohata ning kes oleks teda toetanud.