Reklaam sulgub sekundi pärast

Maitseelamusi Tallinna Buduaari turult

Mõni aeg tagasi toimus Tallinnas Saku Suurhallis Buduaari turg LIVE, mis tõi kokku rekordarvu müüjaid ja ostjaid. Esmakordselt oli glamuurse ostupeo osaks ka Terviseturg, kus kaubavalik varieerus tortidest maasuitsusingini. Kuna paljud kliendid on tagantjärele huvi tundnud, kust väljaspool Buduaari turgu Terviseturu kaupa osta saaks, anname sellest väikese ülevaate.

Mõni aeg tagasi toimus Tallinnas Saku Suurhallis Buduaari turg LIVE, mis tõi kokku rekordarvu müüjaid ja ostjaid. Esmakordselt oli glamuurse ostupeo osaks ka Terviseturg, kus kaubavalik varieerus tortidest maasuitsusingini. Kuna paljud kliendid on tagantjärele huvi tundnud, kust väljaspool Buduaari turgu Terviseturu kaupa osta saaks, anname sellest väikese ülevaate.

Vana-Torokse talu teeb suitsulihatooteid perede tervise nimel ja gurmaanide maitsele, ei kasutata ühtegi värvainet ega ka maitsetugevdajat, mis kahjuks meie poelettidel on üldlevinud. Tooted on erilised, sest need on pere enda poolt välja mõeldud ning tootmistarkust on kokku juba seitse aastat. Vana-Torokse talu tooteid saab osta Nõmme turult või Peetri Selveris olevast talupoest. Igasugust lisainfot saab vaadata Facebooki lehelt Vana-Torokse talu. Seal on ka info uute toodete ja erinevatel üritustel osalemise kohta.

 

 

Ristemäe talu talunikud müüvad huvitavaid ja ahvatlevaid tooteid. Nende valikust leiab “Presidendi kilu” ehk roogitud kilu, mis on marineeritud sidruni, värske tilli, peterselli ja sibulaga. Samuti on nende sortimendis marineeritud räimefilee õlis suitsupaprika, värske tilli ja sibulaga, küüslaugupekk, erinevad lisandid lihale ja juustule jne, värske soolakurk, soolakurk, metsaseenesalat hapukoore ja punase sibulaga, erinevad hoidised jne.  

Ristemäe talu on kevadhooajal väljas:
6.–12. aprill OSTURALLIL Tallinna Kaubamaja juures
11.–12. aprill Jõhvis VIRU NIKERDAJAL
16.–18. aprill MAAMESSIL Tartus
24.–26. aprill messil AIANDUS 2015 Pirital

Maikuus pakub Ristemäe talu peaasjalikult köögivilja- ja lilletaimi (kevadlaatadel Kuusalus, Kosel, Luigel, Sakus), kuid talutoodetega on nad esindatud 23. mail MAIJOOKSUL Tallinna Lauluväljakul. Facebook: Ristemäe talu.

 

Oivaline Tervislik Tort tegijate missiooniks on avardada inimeste maailmavaadet tervislikust toitumisest, pakkudes maitsvaid ja samas tervislikke torte. Tervislik toit ei ole maitsetu toit ning tervislik toitumine peab toitma nii keha kui ka vaimu!

Oivaline Tervislik Tort ehk OTT on nisu-, valge suhkru, ja laktoosivaba rammusa juustukoogi sale sugulane. Tordid on valmistatud kvaliteetsest kodumaisest kodujuustust, milles on rohkesti valku ning kaks korda vähem rasva kui tavalistes juustukookides. Valge suhkru vabad tordid sisaldavad kaks korda vähem süsivesikuid. Ideaalne maiustus oma tervisest lugupidavale inimesele!

Tegutsetakse igapäevaselt Tallinnas ning kõige lihtsamini leiab meid meie e-poest: www.oivaline.ee. Samuti ollakse aktiivsed Facebooki lehel OTT ning Instagramis @oivaline

Kohvikutest pakuvad nende torte hetkel Järve ning Rocca al Mare Amps ning Kohvik Must Puudel. 

 

Tammejuure Mahetalu on 2001. aastast alates tegutsenud perefirma Läänemaal, mis kasvatab ise tooraine ning valmistab sellest erinevaid tervisele kasulikke ökotooteid. Mahetalu valikusse kuuluvad pähklise maitsega oomega-rasvhapetega kanepiõli, kiudaineterikas kanepijahu, krõmpsuvad kanepiseemned, ökoloogiline rüpsiõli, mida saab kasutada toidu valmistamiseks, küpsetiste taignasse ning liha marinaadi lisamiseks jne.

2013. aastal sai ökotalu kanepiõli "Parima Mahetoote" tiitli ja on jõudnud paljude eestlaste toidumenüüsse ning saadaval üle 60 mahekaupluses ja ökoletil üle Eesti: Tallinnas näiteks Kaubamaja Toidumaailmas, Biomarketites Solarises, Rocca al Mares, Ülemistes, Viimsis, Kaubamajas, Ökosahvris, Haabersti, Mustakivi ja Ülemiste Rimis Talu Toidab ökoletil, Looduspere ökopood Pirital, Viru Keskuses, Peetri Selveris jne. Tartus Lõunakeskuse Taluturult ja Looduspere ökopoest näiteks ja Pärnust Pärnu Keskuse Taluturult, Riiamarii ökopoest jne.

[gallery ids="2031742,2031750,2031758,2031768"]