Klassikaline rootslaste lemmikoroog on võitnud nii mõnegi südame ja seda kohe päris pikaks ajaks. Mõnusad hakkliha-peedikotletid sobivad nii pearoa kõrvale kui ka hiljem näksimiseks. Klassikaline rootslaste lemmikoroog on võitnud nii mõnegi südame ja seda kohe päris pikaks ajaks. Mõnusad hakkliha-peedikotletid sobivad nii pearoa kõrvale kui ka hiljem näksimiseks. Lindströmi kotletid Vaja läheb: 500g hakkliha2 keedetud kartulit1 väike keedetud peet1 väike sibul1 muna Valmistamine: Näpi hakkliha sekka murendatud keedukartul, väikesteks kuubikuteks hakitud sibul ning riivitud peet. Sõtku korralikult läbi, lisa muna ja maitsesta meresoola ning pipraga. Vorbi hakklihast väikesed kotletid ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri koos kartulipüree ja murulauguga. Head isu! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Rebecca Toome ja Miina Rihanna Rõivas — FOTO: Rebecca Toome/Instagram Ilu ja mood TÕELINE PILGUPÜÜDJA: KOIT TOOME tütar näitas Tallinn Fashion Weekil stiilset välimust
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda