Reklaam sulgub sekundi pärast

Maitsvad Lindströmi kotletid

 

Klassikaline rootslaste lemmikoroog on võitnud nii mõnegi südame ja seda kohe päris pikaks ajaks. Mõnusad hakkliha-peedikotletid sobivad nii pearoa kõrvale kui ka hiljem näksimiseks.

 

Klassikaline rootslaste lemmikoroog on võitnud nii mõnegi südame ja seda kohe päris pikaks ajaks. Mõnusad hakkliha-peedikotletid sobivad nii pearoa kõrvale kui ka hiljem näksimiseks.


 

Lindströmi kotletid

Vaja läheb:

500g hakkliha
2 keedetud kartulit
1 väike keedetud peet
1 väike sibul
1 muna

 

Valmistamine:

Näpi hakkliha sekka murendatud keedukartul, väikesteks kuubikuteks hakitud sibul ning riivitud peet. Sõtku korralikult läbi, lisa muna ja maitsesta meresoola ning pipraga. Vorbi hakklihast väikesed kotletid ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri koos kartulipüree ja murulauguga.

 

Head isu! 

 

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja