Reklaam sulgub sekundi pärast

MALLUKAS AVALDAS TEGELIKU põhjuse, miks ta oma blogi kinni pani

Eelmise nädala pühapäeval said mitmed Malluka fännid suure pettumuse osaliseks, kui avastasid, et tema kodulehele minnes vaatab sealt vastu tekst, et blogi on hooldustöödeks suletud. Ilmselge on fakt, et veebilehed vajavad ikka aeg-ajalt hooldustöid, kuid asja tegi müstiliseks see, et Malluka Instagrami kontolt olid kadunud kõik pildid ning suletud oli ka Facebooki kasutaja. 

Nüüd paljastas Mallukas enda tõsielusaates "Malluka sügis" põhjuse, mis ajendas teda blogi ja sotsiaalmeediakontosid kinni panema. Nimelt selgub, et inimesed hakkasid naisele kirjutama, et kui ta ruttu arsti juurde ei lähe, siis sureb Malluka laps talle sisse ära. Kuigi tähelepanu pole blogijat siiani seganud, siis seekord võttis ta teravaid kommentaare väga hinge. 

"See tundub üsna tobe, aga arvestades minu füüsilist ja vaimset olukorda, siis saan aru, et võtsin natuke liiga hinge," rääkis Mallukas saates.

Ta jätkas: "Ma ütlen soovituse kõigile, kes teavad kedagi, kes on rase - kui sa tahaksid rasedale naisele midagi öelda, aga sa ei tea mida, siis kindlasti ära hakka talle rääkima surnud imikutest."