Reklaam sulgub sekundi pärast

MALLUKAS LÕPETAS VARJAMISE: ma olen nõela otsa sattunud

Pea igal inimesel on millestki teatud määral sõltuvus ning naiste puhul on selleks enamasti kingad, kosmeetika või riided, ent blogija Mallukas tõdeb, et temal on sõltuvus hoopis teisest asjast. Oma hiljutises sissekandes paljastas Mallukas oma sõltuvuse kirjeldades seda sõnadega: "Ma olen nõela otsa sattunud."

Pea igal inimesel on millestki teatud määral sõltuvus ning naiste puhul on selleks enamasti kingad, kosmeetika või riided, ent blogija Mallukas tõdeb, et temal on sõltuvus hoopis teisest asjast. Oma hiljutises sissekandes paljastas Mallukas oma sõltuvuse, kirjeldades seda sõnadega: "Ma olen nõela otsa sattunud."

Seda lauset kuuldes mõtleb enamik ilmselt millelegi narkootikumidega seonduvale, ent tegelikkuses pole see sugugi nii. Malluka sõltuvus on tunduvalt leebem, kuid siiski pigem karmide naiste teema. 

Nimelt lasi Mallukas endale uue tätoveeringu teha ning just tätoveeringutest tal sõltuvus tekkinud ongi. Kui aga rääkida lähemalt sellest, mida Mallukas endale tätoveerida lasi, siis tegemist on lihtsa eestikeelse lausega, mis on üsnagi koomiline ja väga suure tõenäosusega ei leidu Eestis ega ilmselt ka mujal maailmas ühtegi inimest, kes endale sellise lause kusagile tätoveerida lasknud oleks.

Selleks on: "Olen ükssarvik! Otsige mujalt oma hobuseid."

Mallukal on ka põhjus, miks just selline lause valitud sai. "Mitte, et ma nüüd arvaks, et minu auline kõrgeausus nii eriline oleks, et ma siis see üks ja ainus ükssarvik ja teised need hobused, aga mulle pigem tundub, et ma tahan rõhutada seda, et kõik võiksid olla julgemad erineda. Olla nagu kõik teised on nii…pläss? Me oleme kõik nagunii suht sarnased – teeme vigu, elame kuidas oskame, tunneme rõõmu, paneme pange blabla, aga ikka on kuidagi nii, et tundub sobilik olla nagu ühtmoodi. Vastata alati, et mul läheb hästi ja kanda kleidiga sukkpükse ja mitte nuusata sokki. Aga mida sa hädaga teed, kui tahaks nuusata, aga pole salfakat? Tõused püsti ja tood või? Hull peast… Ah, ma ei tea. Mind igatahes kõnetas see lause väga ja mul on tunne, et see võiks olla minu moto. Iga kord, kui keegi kommentaariumis mind elama õpetada tahab, siis ma peaks talle mainima, et siinkohal on tegemist siiski ükssarvikuga ja obeseid tuleb mujalt otsida."

Loe täispikka blogipostitust siin