Reklaam sulgub sekundi pärast

MÄNG LÕPPENUD! VÕIDA PEOPAKETT pealinna kõige värskemasse ööklubisse 9/11

11. novembril taasavab uksed ööklubi nimega 9/11, et teenida house- ja teknomuusika sõpru ja ööelu nautivaid hingesid. Klubi asub Tallinnas aadressil Tulika tänav 9/11 ja on legendaarne teknomaja, mille ruumides on varasemalt tegutsenud ööklubid Ulme ja Asum. Klubi on avatud reedeti ja iga kuu on esinejate hulgas ka rahvusvahelised DJ-d ja artistid – novembris lausa kaks: Berliini teknokooli kasvandik Thomas Hessler ja house-muusika superstaar Guy J.

Suurejoonelise avapeo peaesinejaks on Thomas Hessler – Ida-Berliini teknokooli kasvandik, kelle DJ-setid on on jätnud oma jälje nii Berghaini kui arvukate teiste Euroopa klubide pidulistele. Hessleri kohta on öeldud, et ta hoiab kuulajaid kikivarvul ja tantsutab neid atmosfääriliselt ja intensiivselt läbi tekno ja selle ajaloo. Thomas Hessler on ka aktiivne produtsent, seega võib arvata, et 9/11-s tuleb mehelt ettekandele veel ka seniavaldamata loomingut. Hesslerit soojendavad mrds (Tehnotasand), Punch (R2 „Electric Cafe“), Merimell (R2 „Machine Nation”), DJ Kinnu (9/11).

Möödunud suvel uksed avanud klubis 9/11 leiti, et peomeka vajab suuremat uuenduskuuri, mistõttu on klubi ruumides viimastel kuudel toimunud täiendav remont. Lisaks uuenenud välimusele on palju uut ka sisu osas – näiteks on avatud täiesti uus kokteilibaar, kust leiab ka maitsvad, toitvad ja alkoholivabad smuutid, ning vesipiibu-lounge.

Vaata ka pilte tantsusaali uuest seinamaalingust, mille autor on kunstnik Fada Wonderland.

„Klubi tegemise idee on meie mõtetes idanenud juba aastaid ning saatuse tahtel juhtuski nii, et elurada viis omavahel kokku kümmekond tegusat muusikahuvilist, et üheskoos luua Tallinnasse üks tõsiselt hea ööklubi. 9/11 on võtnud oma eesmärgiks luua pidulistele hubane ja turvaline ruum, kus end täiesti vabaks lasta ning tantsida nagu homset poleks olemas.

Julgeme välja öelda, et meie sihiks on klubiga 9/11 jõuda maailmakaardile kui Baltikumi ja Skandinaavia piirkonna parima ööklubina. Meie tiimis on aastakümnetepikkuse kogemusega DJ-sid, artiste, helimehi kui ka elukutselisi reivareid, keda on inspireerinud maailma parimad ööelu ja klubimuusika pühapaigad nagu Berliini Scene, Burningmani kõrbefestivalid ning Tai džunglite reivid ja rannapeod,“ tutvustab tagamaid klubi üks asutajaid Tarmo Kull.

VÕIDA PEOPAKETT KUUELE!
Kõigi vahel, kes seda artiklit kommenteerivad, loosime välja 9/11 avapeo peopaketi ehk tasuta pääsmed kuuele inimesele + kõigile üks kokteil kokteilibaarist! 

Ööklubi 9/11 asub aadressil Tulika 9/11

9/11 Facebookis
11. novembri avapidu Facebookis

PALJU ÕNNE! Paketi võitis Kerli. Sinuga võtab ühendust klubi esindaja ja annab teada, kuidas paketi õhtul kätte saad.

 

 

 

[gallery ids="3006809,3006811,3006814,3006817,3006819"]