Reklaam sulgub sekundi pärast

MAREK KALMUS ANNAB NÕU, kuidas välgukiirusel mõned lisakilod kaotada

Personaaltreener Marek Kalmus jagas Seitsmestele uudistele paar nõuanded, kuidas kaotada võrdlemisi kiirelt mõned lisakilod. Olgu öeldud, et võtmesõnadeks on korralikud kolm toidukorda päevas ja piisav uni.

"Oluline on see, et inimene ei tohi karta süüa ega ära jätta toidukordi. Kui sinu toidukordade vahe venib pikemaks kui 5 tundi, siis suure tõenäosusega hakkab inimene ka kesise toitumise korral korjama enda naha vahele rasva. 

On hästi, kui inimene sööb regulaarselt 3 korda päevas, isegi kui see toitainete vahekorralt ei ole kõige õigem - rasvumise oht on oluliselt väiksem, kui siis, kui inimene ennast näljutab. 

Tuleb jälgida ikka seda sama, et vähemalt kolm korda päevas peaks sööma, siis on organismi ainevahetus piisavalt kiire ja ta ei hakka energiat varuks salvestama. Soovitan ka õhtuti varem magama minna ja tõuske pool tundi varem üles. Võimelge enne hommikusööki ja juba on asi palju parem. Suure tõenäosusega te tahate siis õigel ajal süüa ja teil ei jää toidukorrad ära ja kõik läheb selles suunas nagu soovite," andis Kalmus mõned nõuanded, kuidas juba augustikuuks kehakaalus alla võtta.