Reklaam sulgub sekundi pärast

Mari-Leen Albers: Eestis on tõelisi staare vähe!

Õhtulehe reporter Mari-Leen Albers vestles Buduaariga hiljuti staari-teemadel. Kes on Eestis staar? Kui raske on staari elu? Kas meil on ka mõttetuid staare? 

Õhtulehe reporter Mari-Leen Albers vestles Buduaariga hiljuti staari-teemadel. Kes on Eestis staar? Kui raske on staari elu? Kas meil on ka mõttetuid staare? 

"Eestis on tõelisi staare vähe. Kui võtame maailma mastaabis, siis siin ei aja keegi meie kohalikke kuulsusi tundide viisi taga, et see üks klõps saada ja üldjuhul keegi põõsas kaameraga ei passi – meie staaridel on üsna lihtne elu," arvab Mari-Leen. "Loomulikult on meilgi raske väljas käia, kui kõik su ära tunnevad ja rääkima tulevad ja kõik see tüütab, aga tegelikult ma arvan, et meie staaridel on lihtne elu."

Mari-Leen toob näiteks tõsielustaari Kim Kardashiani. "No ta on tegelikult teisejärguline reality-staar, kes Eestis oleks "kuulus" ainult saate eetris oleku ajal ja kaks kuud hiljem oleks ta üldjuhul unustatud. Kim aga on endiselt staar, kellest kirjutab kogu maailm. Eks see oli taotluslik ka, ma arvan, et tal oli plaan staariks jääda ja ta tegi kõik selleks, et pildis püsida," arutleb reporter. 

"Aga jah, veelkord, see, et meie tuntud nägudel on klubis käies viis nokastunud kutti, kes tere tahavad öelda – see on ikka imelihtne, arvestades kuidas välismaal ei saa nad tegelikult postkastist ajalehtegi võtta, ilma et paparatsod pilti ei teeks."

Millised on mõttetud staarid ja kas meilgi on neid? "Iga staar, kui neid staarideks saab nimetada, on mingil ajahetkel oluline, kui temast kirjutatakse, seega mõttetuid minu meelest pole. Kirjutatakse ikka neist, kes rahvale huvi pakuvad. Võtame näiteks modellisaate – keda te mäletate eelmisest hooajast? Kas nad on kõik mõttetud, kuna neist enam ei kirjutata? Nad lihtsalt ei paku enam täna nii palju huvi kui selle hooaja Sandrad ja Greted – lihtne."

Karin Karu

 

 

[gallery ids="1986745"]