Reklaam sulgub sekundi pärast

MARI METSALLIK AVALDAS oma kaunite kiharate saladuse

Metshaldjas Mari Metsallik on tuntud oma kaunite ja pikkade kiharate poolest. Kuna paljud on Mari käest küsinud tema juuksemaski saladust, siis hiljuti otsustas ta selle avalikustada ning postitas video ka oma Facebooki kontole. 

"Postitasin täna Instagrami oma parima juuksemaski/pesu retsepti. Ikka küsitakse seda, seega tegin video. See on kõige lihtsam, aga nagu ikka, siis lihtsad asjad toimivad kõige paremini," kirjutas Mari sotsiaalmeediasse. 

Naine soovitab maski valmistamiseks kasutada head blenderit, muidu jäävad väikesed tükid juustesse. "Möks peaks valminuna olema täiesti kreemjas. Loputa juuksed leige veega. Kui kuuma veega loputad, saad munapudru pähe. Peale maski tegemist loputa juuksed ainult puhta veega, ei vaja šampooniga pesemist, palsameid ega muid niisutajaid. Kasutangi seda kreemi juuste pesemiseks."

Mari soovitab maskile oma soovi järgi lisada erinevaid koostisosasid, näiteks tema ise kasutab tõmmiseid erinevatest taimedest, eriti suurepärane on nõgesetee. "Soovitan lisada eeterlikke õlisid. Muidu jääb juustele kerge muna odöör."

Maski pole vaja kaua peas hoida. "Masseerin korralikult peanaha läbi ja masseerin õrnalt kogu pikkusesse ning hakkangi kohe loputama," lisas ta.