Reklaam sulgub sekundi pärast

Mariah Carey ei taha mehe litsakast minevikust kuulda

Mariah Carey tahab, et abikaasa Nick Cannon oma litsaka mineviku endateada hoiaks.

Mariah Carey tahab, et abikaasa Nick Cannon oma litsaka mineviku enda teada hoiaks.

Lauljatar on oma abikaasa ja kaheaastaste kaksikute isa Nicki peale pahane, kuna too rääkis hiljutises raadiointervjuus avalikult oma arvukatest voodipartneritest. Cannoni vallutuste hulka kuuluvad Kim Kardashian, Christina Milian ja Nicole Scherzinger, vahendab FemaleFirst.

Cannon naise palvest ilmselt eriti palju ei õppinud, sest äsja Huffington Postile antud intervjuus kurtis ta, et naine keelab minevikust rääkida. "Mariah ütles mulle pärast seda raadiointervjuud, et kas oleks võimalik, et ma hoian oma litsaka mineviku enda teada. Ütlesin talle, et pole probleemi," räägib mees.

Cannon tunnistab samas intervjuus, et brutaalne ausus tekitab talle probleeme. Oma avameelsust voodipartnerite osas põhjendas mees aga sellega, et nimekiri olevat nagunii juba avalik ja ta oli kõigi oma eksidega armastavas suhtes.

Samas kinnitab Cannon, et mõne võrra teda sellised küsimused häirivad, sest ta on siiski kuus aastat õnnelikus abielus olnud ja minevik ei puutu enam asjasse. "Miskipärast te näiteks Brad Pittilt ei küsi selliseid asju. Aga tal on kindlasti vägev nimekiri!" ütleb Cannon.

Buduaar.ee