Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILIIS SUVI Buduaari suvemodelli konkursist: mäletan imetoredat päeva

Buduaar.ee on juba kümme aastat pakkunud võimalust säravatel tütarlastel muuta oma suvi veelgi põnevamaks ja näidata oma mitmekülgsust, osaledes konkursil Buduaar Summer Model. Aastaid tagasi võttis konkursist osa ka särasilmne blogija Mariliis Suvi, kes tänaseks on pooleaastase pisitütre ema.

Mariliis tõdeb, et suvemodelli konkurss oli tema jaoks tõeliselt põnev kogemus. "Mäletan imetoredat päeva lõbusa seltskonnaga ja mul on tõsiselt hea meel, et julgesin end proovile panna. Võit tuli enesele suure üllatusena ja tõi endaga kaasa uusi võimalusi ja tutvusi. Kindlasti on see üks põnev kogemus, mida hiljem meenutada või enda jaoks tööle panna," ütleb ta.

Tänasel päeval keerleb Mariliisi elu aga hoopis pere ümber. "Olen pooleaastase pisitüdruku ema ja enamus aega keerlebki pere (lapse, mehe ja koera) ümber ning aeg-ajalt jagan oma tegemisi ka Instagramis @suvimariliis kontol. Samuti on meil parasjagu käsil kodu remont ja sisustamine, mis on äärmiselt põnev protsess," kirjeldab Mariliis oma elutempot.

Juba sel reedel, 9. augustil toimub Pärnus restorani Umberto suveterrassil suur finaalüritus, kus kuulutatakse välja voorude tulemuste põhiselt peavõitja. Pane Facebooki finaalüritusele "goingSIIN, et hoida end toimuvaga jooksvalt kursis.