Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO 9 abinõu, kuidas leida oma sisemine õnn ja rahu

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant sotsiaalmeedias soovitusi ja õpetussõnu, mida inimesed igati austavad ning kindlasti saavad paljud Marilyni sõnadest ka abi. Hiljuti tegi Marilyn sissekande oma sisemise rahu ja tasakaalu leidmise teemal, kus ta toob kokkuvõtvalt välja üheksa lihtsat soovitust, mida jälgida võiks.

Marilyn kirjutab oma Facebooki lehel, et õnn peitub inimeses endas, ent tihtipeale ei oska inimesega iseendaga rahulolu leida ning seega ei oska nad ka õnnelikud olla. 

Marilyni 9 abinõu, kuidas leida oma sisemine rahu ja õnn:

* Ära kuula teisi.

Olgu Sul alati oma arvamused ja oma nägemused. Oma uskumised ja tõekspidamised. Mis ühele sobib, see teisele ei passi. Pea meeles, et alati on lihtne massiga kaasa minna ja sinna sulanduda. Raskem on olla originaalne ja sina ise! Ole sina ise alati!

* Usalda oma sisetunnet

Sisetunne tavaliselt ei valeta sulle. Kui sa kahtled, siis oled kaotanud harmoonia iseendaga ja juhindud loogikast, mis hakkab segama õigeid valikuid. Esimene mõte ja äratundmine on tavaliselt õige. Sama kehtib inimeste puhul. Pea meeles, kõik inimesed ei ole määratudki meeldima ja sobima kõikidele. Ebamugavustunne inimestevahel ei teki niisama.

* Ära karda teha vigu

Me ei ela mitte kunagi valesti. Iga sõna ja tegu on alati millegi jaoks. Ole vaid tark ja mõtiskle asjade helgemat poolt, miks nii on juhtunud. Olge õnnelikud kogemuse üle. Seni, kuni sa hingad, seniks sa jõuad!

* Ela hetkes

Elades ja nautides hetke, koged ja tunned sa õnne rohkem, kui pidevas plaanimajanduses. 

* Armasta esmalt iseennast

Õpi end armastama, siis alles jaga armastust.
Ei ole midagi raskemat, kui end kaotanud inimene. Mitte kelleski teises ei leia inimene kunagi armastust ja lootust. See saab alguse endast. 

* Ole aus
Ausus enda ja teiste vastu võiks olla siiski alati au sees!

* Olla ilus hingelt on kaunim vaatepilt, kui kihtide alla peidetud õelus.

* Ära kunagi räägi ega soovi halba, sellele võiks inimesed rohkelt tähelepanu pöörata.

*Eelarvamused
Igal lool on tavaliselt kaks külge. Inimesed armastavad kõrvadega. Harva nähakse silmadega. Ma ei kannata eelarvamusi, sellepärast soovitan alati mitte teiste probleeme enda omadeks teha. Igal lool on alati oma tõeline lugu, mis pahatihti märkamatuks jääb.