Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO ABINÕU: kuidas ärevushäirest lahti saada

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant sotsiaalmeedias soovitusi ja õpetussõnu, mida inimesed igati austavad ning kindlasti saavad paljud Marilyni sõnadest ka abi. Hiljuti tegi Marilyn sissekande, kus ta räägib oma alateadvuse suunamisest ning läbi selle ärevushäiretest vabanemisest.

Nimelt kirjutab Marilyn, et mida paremini oleme me kontaktis oma kaitseingliga (kõrgem Mina, sisetunne), seda suuremad on meie õnnestumised.

"Võta igal õhtul enne magamaminekut aega iseendale. Kui lapsed, loomad ja muu pere juba magab, on tähtis leida hetk, et olla sina ise. Vaata oma päevale tagasi ning leia positiivseid kogemusi, millest said osa  ka kõige pisemad detailid, juhtumised loevad. Täna universumi kõrgemaid oma päeva eest  isegi siis, kui sinu arvates polnud see kõige õnnestunum. Mõne aja pärast võid aru saada, milleks oli seda hetke/kogemust vaja. Tähtis on mittemeeldiv või negatiivne kogemus mõtestada, ümber mõelda positiivseks. See lubab alateadvusel end ümber programmeerida, saada lahti paanikahoogudest ning stressist. Nõndaviisi toimides rahustad maha oma alateadvuse."

Nõia sõnul aitab selline mõtestatud tegevus kaasa ka parema ööune saavutamisele ning hommikul ärgates tunned enda sees positiivsust.