Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO AVALDAS, kuidas naised saaksid alati seda, mida nad tahavad

Selgeltnägija ja inimeste teejuht Marilyn Kerro avas hiljuti uue Mecca poe oma kodulinnas Rakveres. Sealsed ehted on valmistatud suure pühendumuse ja hoolega ning aitavad inimestel tuua oma igapäevaellu heaolu ja rahulolu, vahendavad Uudised.ee.

Kerro räägib intervjuus, et on olemas palju ehteid ja kive, mida naine kanda saab, aga see peab olema inimese vaba valik. "Ta peab selle ise ära tundma. Pole sellist ühte, mis sobiks kõigile. Et kõik peavad nüüd kandma punast - kindlasti see ei ole nii. Mis tõmbab, see ongi õige, sest me kõik oleme indiviidid ja kõigile ei saagi üks sobida."

Marilyn valmistab videos ka unisex käevõru, mida saavad kanda nii naised kui ka mehed. "Kui seda kannab naine, siis toob see naiseliku energia esile. Kui seda otsustab kanda mees, toob ta materiaalsuse. Aga naine läbi oma naiselikkuse ja kavaluse, saab nagunii mis tahab. Tegelikult naised peaksidki alati saama seda, mida nad tahavad, kui nad oskaks oma energiaid õigesti kasutada. Kui naine kasutab oma energiaid õigesti, siis mehed ei suuda neile ei öelda," lisas selgeltnägija.