Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO AVALIKUSTAS emotsionaalse kirja

Tänasele 1. septembrile mõeldes pani Marilyn Kerro oma Facebooki lehele kirja mõtlemapanevad read, mis on eelkõige suunatud neile, keda ootab taaskord ees kooliaeg ning kõiki lapsevanemaid. Et eesootav aeg oleks täis positiivseid emotsioone ning valu ja kurbust oleks vähem. 

Tänasele 1. septembrile mõeldes pani Marilyn Kerro oma Facebooki lehele kirja mõtlemapanevad read, mis on eelkõige suunatud neile, keda ootab taas kord ees kooliaeg ning kõikidele lapsevanematele. Et eesootav aeg oleks täis positiivseid emotsioone ning valu ja kurbust oleks vähem. 

Marilyn soovib kõigile, kes kooli lähevad, jõudu, kannatust ja oskust jääda iseendaks. "Seisa alati enda arvamuse ja tõekspidamiste eest. Ole enda vastu aus ja hinda seda ka teistes! Oma oskus näha halvas head ning oska kaotada, kui võitu ei tule. Ma soovin sulle lisaks südamesse soojust. Soojust lasta hinge neid, kel puudub tugi ja õlg. Oskust hoida hinges ja südames ka neid, kes on alati su kõrval."

Kui elus läheb midagi halvasti, siis ei tasu alla anda, vaid julgelt edasi sammuda ja õppida. "Ole avatud uutele kogemustele ja pea alati meeles, et halvale järgneb hea. Proovi ja püüdle oskuseni näha kaugemale kui oma käeulatus. Ma soovin sulle lisaks ka oskust jagada. Anna sinna, kus ei ole ja õpi hindama, mis sul on! Ma soovin sulle inimlikkust ja headust mu maised hinged! Ärge unustage kiires elurütmis inimlikkust ja soojust. Hinnake end ja teile antud elu." 

Postitust näed ka Marilyni Facebooki lehel siin