Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO: hinged valivad teadlikult lapse

Alles hiljuti teatas Eesti üheks tuntuimaks nõiaks peetav Marilyn Kerro, et ootab last ning nüüd tegi ta oma Facebooki lehele ka sügava mõttega postituse, mis on suunatud kõikidele emadele ja isadele. Oma postituses tõdeb Marilyn, et hinged valivad teadlikult lapse, kelle kaudu nad saadavad maailma sõnumeid.



Alles hiljuti teatas Eesti üheks tuntumaks nõiaks peetav Marilyn Kerro, et ootab last ning nüüd tegi ta oma Facebooki lehele ka sügava mõttega postituse, mis on suunatud kõikidele emadele ja isadele. Oma postituses tõdeb Marilyn, et hinged valivad teadlikult lapse, kelle kaudu nad saadavad maailma sõnumeid.

Marilyni postitus on järgnev: 

"Kõigile meile on sündides kaasa antud võime tunnetada ja kogeda. 

Kas olete märganud, kuidas väikesed lapsed suhtlevad väljamõeldud sõbraga või hoopis näevad pimedas kedagi? See ei ole seoses nende elava kujutlusvõimega. Kuna last ei piira eelarvamused, vaid vahetu siiras olek ja kontakt, siis seetõttu ei karda nad rääkida sellest, mida nad näevad, kuulevad ja kogevad. See on omakorda seotud sellega, et hinged valivad teadlikult sellise lapse sõnumikandjaks ning juhivad teda, andmaks oma kohalolekuga märku läbi nägemuste. Tavaliselt kaob see imeline võime koolieaga umbes vanuses 7. Kuni selle vanuseni on laps vanemate bioväljas. See tähendab, et ta võtab kuni selle eani üle kõik vanemate tunded, emotsioonid, lootused ja ootused. 

Laske lastel olla nemad ise, ennekõike lapsed. Ärge mõistke neid hukka, nad peavad julgeks ja iseseisvaks kasvama. Andke vabadust läbi suunamise, mitte keelamise.

Laps on vanemate ja kodu peegel. Jah, ta sünnib küll oma nägu ja oma teega, aga kasvab vanemate käe ja silma läbi. Vanemad võivad lennutada kõrgustesse lapse kui ka suruda maha. Kui lapsed tunnevad pidevat kriitikat juba varajases eas ja mitte toetust, siis pole ime, et meil on nii palju rikutud noori hingi.

Enne, kui minu üle kohut mõistad, proovi mind armastada.

Postitust näed ka Marilyni Facebooki lehel siin