Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO hoiatab: see asi viib sinu eluenergia

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant sotsiaalmeedias soovitusi ja õpetussõnu, mida inimesed igati austavad ning kindlasti saavad paljud Marilyni sõnadest ka abi. Hiljuti tegi Marilyn sissekande, kus ta räägib inimestest ja nende energiast ning hoiatab ühtlasi ka eluenergia kulutamise eest.

Nimelt kirjutab Marilyn oma Instagrami postituses, et kõik inimesed, kellega me end ümbritseme, võtavad ka suure osa meie elust ja mitte ainult – tihedalt omavahel suheldes hakkavad inimeste energiad ühtima. "Me saame jagada oma rõõmuhetki, kurbust ning kartusi, lootuses, et meid kuulataks ning mõnikord antaks ka nõu. Tihedalt suheldes hakkavad sõprade ja sõbrannade energiad ühtima  see tähendab seda, et jagades oma elu, kogemusi ja muresid võtab teie suhtluspartner osa saadetud energiast enda kanda. Mida tihemini me kuuleme muredest ja kartustest, seda intensiivsemalt me neid oma ellu kutsume. Vaadake oma lähedasi, sõpru, sõbrannasid. Palju on teil ühist ning kui palju olete pärast mure jagamisi oma kanda võtnud? Kas tuttava elumuster kordub teie peal? Ole hoolas, kui palju sa kulutad oma energiat tühjale jutule, mis viib väga suure eluenergia. Iga sõna omab energiat ning kuidas ja kui palju kulutad, oleneb sinust endast."

Marilyn soovitab hoida enda ümber inimesi, kes annavad jõudu ja loovad tuge. "Nendes peitub sinu tugevus. Endast eemal hoia energiavampiirid, kellel on tühjad sõnad ning teod! Ütle mulle, kes on su sõber ning ma ütlen, kes oled sina! Ole hoolas ning hoitud, mu sõber."