Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO HOIATUS: Roti aastal ei tohiks seda mitte mingil juhul teha

Meid ootab peagi ees Metallroti aasta ning sellest tulenevalt rääkis hinnatud nõid Marilyn Kerro TV3'le lähemalt sellest, mida meil saabuvalt aastalt oodata on ja mida peaksime vältima. Marilyn hoiatab, et kindlasti tuleks saabuval aastal ettevaatlik olla, sest kõrgelt kukkumine saab olema valus.

Nimelt nendib nõid, et kui Metallroti aastal oma tegevustega liigselt silma torgata, võib sul kehvasti minna. "Rott elab oma vaenlastega väga hästi koos tegelikult. Aga see oleneb, kuidas sa olukorda ära kasutad - kui sa hakkad liiga silma paistma, siis sind koristatakse ära. Uuel aastal on tagasihoidlikkus voorus."

Marilyn soovitab Metallroti aastal hoida seda, mis sul siin elus juba on. "Mitte võtta väga suuri riske ja mitte teha muutusi. Muidu võid kõrgelt kukkuda. Kuulake iseend ja olge ettevaatlikud, keda te enda kõrvale lasete. Läbi tuttavate tuttavate on see okei, aga kui su kõrvale ilmub järsku keegi, kes lubab maad ja ilmad kokku, siis mina mõtleksin kaks korda,"hoiatab nõid.

Kui sa tahad aga millegi uuega alustada, siis selleks ei tasu oodata uut aastat ega mingit muud sündmust - alusta kohe praegu.