Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO JAGAS inimestele tähtsat õpetust

Eesti tuntuim selgeltnägija Marilyn Kerro kirjutas oma hiljutises Facebooki sissekandes, et kõik mida inimesed teevad, teevad nad tegelikult iseendale. Lisaks ütles naine, et head tehes ei tohi midagi vastu oodata, muidu saab sellest teene. 

"Kõik mis me teeme, teeme iseendale. Meie elust käib läbi väga palju erinevate eluteedega inimesi, kes toovad nii õpetusi, õnne, pisaraid kui ka kasvamist. Paljusid mäletame ning meenutame ka aastaid hiljem, veel rohkemaid ei suuda või ei pea vajalikuks meenutada. Elu on müstiline ja ettearvamatu paljude käänakutega, kus mängivad oma rolli kōik, kes mööduvad, peatuvad vōi kõnnivad Teie kõrval kaasa," kirjutas Kerro Facebookis. 

Ta jätkas: "Paljud teevad head, aidates sõpru ja lähedasi hetkedel, kui seda kōige rohkem vaja. Mõnikord ei ole asi teos, mida tehakse, vaid lihtsalt juuresolekus - et sind kuulataks isegi siis, kui sama laulu lauldud juba tuhandeid kordi. See on hing, kes on juures siis kui Sina seda ei küsi; õpetaja, kes aitab välja just hetkel kui seda vajad. See on hingesugulus, mille teed on pandud paika juba enne meie sündi, siis kui valisime rada, mida hakkame käima. Ta ei küsi teenet, raha ega muud maist, ta on Sinuga, sest äratundmine tekkis juba kohtumishetkel, tunnetades, et olete varem juba kohtunud.

Kui teed head, kallis sõber, tee seda südamest, nii nagu tahad, et tehakse Sulle. Hakates tagaajama tegusid, oodates midagi vastu kaovad mälestused, haihtuvad meenutused. Kui soovid head või teed seda, siis on see tõeline juhul, kui ei oodata vastuteenet, muidu saab sellest teene või kauplemine."