Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO libakontod Instagramis – kui palju neid tegelikult on?

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant sotsiaalmeedias soovitusi ja õpetussõnu, mida inimesed igati austavad ning kindlasti saavad paljud ka abi. Kuid seda on Marilyn üsnagi pikka aega teinud üksnes läbi oma Facebooki konto. Instagrami keskkonnas avas Marilyn Kerro tegelikult konto alles hiljuti, kuigi tema piltide ja nimega kontosid leidub sealses keskkonnas vägagi mitmeid.

Tekib küsimus - kui palju Marilyn Kerro nimelisi libakontosid Instagramis siis tegelikult üldse on? Selgub, et neid on veel vähemalt neli ja jälgijaid on kõikidel kontodel kümneid ja sadu tuhandeid inimesi.

Päris Marilyn Kerro Instagrami konto on siin. Jälgijaid on antud kontol vähe, kuid et Marilyn jagab antud konto andmeid ka läbi oma Facebooki lehe, siis on vähemalt kindel, et tegemist tõepoolest ei ole libakontoga.

Asume nüüd aga libakontode juurde:

Kui on ka selline konto siin, mis suure tõenäosusega ei kuulu tegelikult üldse Marilynile, ent jälgijaid on antud kontol lausa enam kui 170 000 tuhat inimest.

Lisaks on veel selline Marilyn Kerro nimeline Instagrami konto, millel on samuti vägagi muljetavaldav arva jälgijaid - lausa 50 000 inimest. Ka see konto ei pruugi suure tõenäosusega tegelikult üldse õige olla.

Leiab ka sellise Marilyn Kerro Instagrami konto, millel on enam kui 180 000 jälgijat.

Ja neid on veel - ka see Instagrami konto on nimeliselt ning piltide põhjal justkui Marilyn Kerro oma.

Kokkuvõtvalt saab siit järeldada, et sajad tuhanded inimesed jälgivad mõnda Marilyn Kerro libakontot ning paraku langevad paljud ka nende valede lõksu, mida libakontode kaudu levitatakse.