Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO maagiline abinõu: tee see valmis enne 20. detsembrit

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant sotsiaalmeedias soovitusi ja õpetussõnu, mida inimesed igati austavad ning kindlasti saavad paljud Marilyni sõnadest ka abi. Hiljuti tegi Marilyn sissekande seoses oma mõtete ja soovitustega peagi saabuva pööripäeva raames. Marilyn annab nõu, mida peaksid tegema selleks, et tulevik helgem oleks.

Marilyn kirjutab oma Facebooki lehel järgmiselt:

Pööripäeva mõtted ja soovitused sulle

Enne kui saabub talvine pööripäev, veel enne seda tegutse ja vii lõpusirgele poolikud tegemised. Veel enne pööripäeva katsu jõuda vaadata omale tõeliselt silma läbi peegelpildi. Kas see, kus sa seisad, on koht, kus sa seisma peaks või on aeg liikuda edasi?

Uus aastaring tahab uksele koputama tulla. Tal on varuks uued kogemused, katsumused ja rõõmud. Samuti ka mured ja proovilepanekud. 

Varu omale must ja valge küünal koju. Meccades on küünlad saadaval.

Hiljemalt 20. detsembril tee oma käesolevast aastast kokkuvõte. Kirjuta välja valgele paberile kõik see, mis oli hästi. Sellel ajal kui kirjutad, põleb valge küünal. Teisele poole lehte kirjuta, mida oleksid võinud muuta, mis ei läinud nii nagu soovisid. Sellel ajal põletad musta küünalt. Ole hea ja juurdle selle kirjutise üle sügavuti. Mõlemad küünlad jäävad põlema seniks, kuni sul on tekkinud arusaam ja mõistmine, miks see aasta oli selline, nagu ta sul oli.

Kui kergekäeliselt sa loobud? Kui ületamatud olid takistused?

21. detsembril talvisel pööripäeval võta oma kirjutatud leht. Põlenud küünlad põimid omavahel kokku. Süütad küünla taas ning samuti süütad küünlast oma kirjutatud mõtted ja mõtisklused. Tuhk puhu õues laiali!

Sinu aasta kokkuvõttele ja arusaamistele on selleks aastaks punkt pandud. Nüüd võid sa vastu võtta uue aasta soovid ja lubadused. Kirjuta need ausalt ja realistlikult taas valgele lehele ja jäta omale see vaatamiseks ja uuesti lugemiseks tuleval aastal samal ajal! 

Valge sümboliseerib kõike uut. Ta annab sulle uued võimalused, uued algused. Valge toob mõistmise. Must viib vanad mustrid, näitab sulle teed ja aitab lahti lasta sellest, mis enam vajalik pole.

Vaadake omale sügavalt silma, sõlmige endaga rahu. Iseendale antud lubadused peaksid olema samasuguse au sees, kui teistele antud lubadused.
Ära vea end uuel aastal alt.