Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO ÕPETUS: millistest inimestest peaksid eemale hoidma?

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant sotsiaalmeedias soovitusi ja õpetussõnu, mida inimesed igati austavad ning kindlasti saavad paljud Marilyni sõnadest ka abi. Hiljuti tegi Marilyn sissekande, kus ta räägib sellest, millistest inimestest peaksid eemale hoidma, kui tahad ennast positiivselt tunda ja hästi elada.

Nimelt tõdeb Marilyn, et igal inimesel on oma energiatase. "Kui vaadata depressioonis inimesi, siis nende esimeseks tunnusjooneks on väga madal energiatase. Nad tunnetavad teiste inimeste emotsioone ja võtavad tihti nende mured enda energiavälja, samas andes vastu oma puhast eluenergiat. Peaksime end ümbritsema ainult nendega, kes võtavad ja annavad vastu positiivsust ja tuge, see loob alge tugevale nii füüsilisele kui ka vaimsele tervisele,"soovitab nõid negatiivsetest inimestest enda ümber vabaneda.

Marilyn lisab veel, et kui sul on mõni sõber või sõbranna, kes kasutab sind kui psühholoogi kallates sind pidevalt üle oma probleemidega, siis tark oleks ka neist eemalduda. "Nendel on ju pärast jutuajamist hea, kuid sina oled kui tühjaks pigistatud sidrun. Õige sõprus, partnerlus annab ja võtab võrdselt, kaalukausid pole kunagi ebatasased."