Reklaam sulgub sekundi pärast

MARILYN KERRO ütles välja valuse tõe

Hinnatud nõid Marilyn Kerro käis Vikerraadio saates "Owe Peterselli show", kus ta tõdes muuseas ka seda, et tema arvates on inimesed liiga kergeusklikud ja käivad liiga kergekäeliselt raha välja. Marilyn nendib, et kummalisel kombel kipuvad inimesed pigem uskuma seda, mida räägivad võhivõõrad, kuigi tegelikkuses võiksid nad rohkem iseennast ja oma sisetunnet kuulata.

Valus tõde, mis Marilyni huulilt tuli, puudutabki just raha kulutamist ja seda selgeltnägija juures käimise peale. Nimelt nentis nõid, et selgeltnägijad ajavad suurt äri ja samas inimesed lähevad sinna ka olukordades, kus tegelikult suudaksid nad ise omal käel lahenduse leida. "Sellest on väga suur äri praegu tehtud. Pigem kuulata iseennast,"soovitab nõid.

Kindlasti ei ole Marilyni sõnul mõtet minna selgeltnägija juurde, kui sa tahad vastuseid küsimustele, et kas sa abiellud või mitu last sa saad. Selgeltnägijatesse peaks nõia sõnul suhtuma pigem väikese skeptisismiga, sest nende jaoks võib see lihtsalt olla moodus, kuidas heauskliku inimese käest raha ära võtta.