Reklaam sulgub sekundi pärast

MARIMELL KIRJUTAB: “Mallukas käis swingerdamas, hahah kui naljakas!”

"Ma eile lugesin, mis Mallukaga jälle juhtus – esiteks, kuidas see on võimalik, et temaga sellised asjad juhtuvad? Kes koperdab sita sisse? Teiseks, lugesin kommentaare, haha, nii naljakas, sain krambid, kusesin end täis, megapostitus.. nagu what? Mu meelest on inimesed nii silmakirjalikud, et tahaks oksendada," kirjutab Marimell oma blogis. 

Ta jätkab: "Kui Mallukas satub „eksperimendi korras" swingerklubisse, kukub kättpidi kellegi pasa sisse, siis see on nii kohutavalt naljakas inimeste jaoks, et nad lasevad end kodus lugedes suurest naerust täis.

Kui meie sinna kunagi samamoodi ekspromt sattusime, ühelt lõbusalt peolt teise, siis meid tembeldati haigeteks inimesteks, pervertideks, kohutavateks inimloomadeks. Ma ühtpidi saan aru, et on naljakas (osade jaoks), aga mis on päriselus naljakat? Te ei käi sital? Ei satu vahel peole, kuhu te muidu ei satuks? See ongi real life, inimesed käivad sital, teine koperdab selle sisse. Kolmas ongi nagu lädra kodus ja kaanib kokat ja ajab lusikaga nutellat sisse. Neljas kissitabki silmi, viies räägibki palju. Aga inimeste jaoks on see nii naljakas, et nad lasevad end täis. Vat sellest ma ei saa aru. Ja ma ei saa aru, mida oli naljakat, et Mallukas end sita vastu riivas või et keegi temast ülielulise paroodia tegi. Mu meelest oligi see ehe elu. Mitte naljakas. Mind ajas pigem naerma see, et keegi oli nii üks ühele tabanud selle reaalsuse, mitte see reaalsus ise.

Tundub, et ma olen ikka jumala vaimuvaene inimene. Samas, minu naljadest ei saa ka keegi aru, seega vist üsna võrdne värk :D

Ei ole vaja kommenteerida, et ma olen kade, ma ei ole. Mille peale? Et ma sita sisse ei libastunud? Lihtsalt tahtsin südamelt ära kirjutada, et ma ei saa aru, mis selles naljakat oli."

Loe täispikka postitust siit