Reklaam sulgub sekundi pärast

MARKO ASMERI elu läheb tõeliselt põnevaks

Marko Asmer on esimene eestlane, kes on pääsenud võistlema maailmakuulsal Le Mansi 24 tunni võistlusel, mis leiab aset juba selle aasta 16-17. juunil. Marko on üles antud Eurasia Autospordi tiimi esinumbrina ning ta tõdeb, et see kõik tuli talle väga meeldiva ning samas ka ootamatu üllatusena.

Marko Asmer on esimene eestlane, kes on pääsenud võistlema maailmakuulsal Le Mansi 24 tunni võistlusel, mis leiab aset juba selle aasta 16.-17. juunil. Marko on üles antud Eurasia Autospordi tiimi esinumbrina ning ta tõdeb, et see kõik tuli talle väga meeldiva ning samas ka ootamatu üllatusena.

Marko jääb oma kommentaariga küll tagasihoidlikuks, ent ütleb siiski, et tegu on igati positiivse uudisega. "Ega mul väga midagi lisada ei ole, eile tuli see info välja ja väga tore, et nii läks. Eks nüüd tasapisi hakkab siin selguma, mis edasi saab ja kes minu tiimikaaslasteks saavad," ütleb Marko.

Nimelt saab Marko endale kaks tiimikaaslast, kuid seda, kes need on, pole veel otsustatud. Ilmselt selgub antud asjaolu hiljemalt maikuus.

Asmeri autoks on LMP2-klassi Ligier JSP217-Gibson ja stardinumbriks 44. 

Aastal 2003 sai Asmerist esimene eestlane, kes testinud Vormel 1-autot. 2008 osales ta Vormel 1 sarjas BMW Sauberi testisõitjana ning 2009 oli ta sarja Superleague Formula testisõitja.