Reklaam sulgub sekundi pärast

MEDÕDE ANDIS VAKTSIINIVASTASTELE valusa tagasilöögi

Meditsiiniõena töötav Meggy Doodle avaldas hiljuti Facebookis postituse, mida on jagatud rekordilised 18 000 korda ning on saanud pea 500 kommentaari. Meggy sõnul poleks ta eales osanud oodata nii suurt tagasisidet ja suurt kajastust ka meedia poolt. Nimelt põrmustas naine kõik vaktsineerimisvastased ühe konkreetse argumendiga. 

"Mind tabas täna hiiglaslik äratundmine. Paljudele teist see ei meeldi, aga kuna gripihooaeg on alanud, siis...

Ma leian, et inimestel, kes ei soovi vaktsineerida, on selleks täielik õigus. Kui nad usuvad, et ravimifirmad tahavad meie pealt ainult kasumit teenida ja meid mürgitada, peab neil jääma õigus seda mõelda. Aga sellel peaks olema tagajärgi!

Haiges jäädes ei peaks neil olema õigust pöörduda haiglasse abi saamiseks. Sest ravimifirmad teevad antibiootikume, mida me neisse pumpame, kui nad sepsisesse suremas on. Steroidid ja epinefriin, mida kasutame anafülaktilise šoki raviks? Ravimifirmad on ka selle taha. Inhalaator, mida kasutad oma lapsel armasta ravimiseks? Viska nurka, sest... arvasid ära, ka selle on valmistanud ravimifirmad. 

Südamerabandus? Pane valmis oma looduslikud õlid, sest ainus ravi, mida sulle pakume, on valmistatud nende samade ravimifirmade poolt, mille vastu sa vaktsineerimisteemas nii kõvasti lärmi teed. 

Sind tabas insult? Sa ei saa rääkida ega poolt oma keha liigutada? Selge, ravi me sulle ei paku, kuigi meil on selleks vahendid olemas, mis insuldi tagasi keerata suudavad...

Vähiravi puhul ära isegi mõtle kemoteraapia peale. Ja elustama me sind ka kohe kindlasti ei hakka, mis siis, et meil on selleks vahendid olemas. Mis sa arvad, kus need pärinevad?

Said vist asjale pihta? Ära ole nii naiivne! Iga su liigutusega kaasneb risk ja igal asjal on kõrvalnähud. Meditsiin ei ole ideaalne, aga me soovitame vaktsineerimist, sest teadus on tõestanud, et see on kõige efektiivsem viis haiguste levimise piiramiseks ning annab sulle ja kõikidele sinu ümber kaitse surmavate haiguste vastu. 

Ravimifirma rikastumise hirmus enda ja oma laste vaktsineerimata jätmine on 100% hullumeelsus!

Mind isiklikult väga solvab, kui keegi vihjab, et meditsiinitöötaja teeb oma patsiendile, eriti lastele, midagi sellist, mis neid kahjustab. Veel rohkem solvab see, kui keegi vihjab, et minusugune ülikooliharidusega spetsialist ei suuda korralikku uurimistööd teha. 

Vaktsineerimisvastased tulistavad alati vastu, et "kui sina oled vaktsineeritud, mis sa siis minu pärast kardad? Kui oled nii kindel, et vaktsiinid töötavad, siis sina ju ei haigestu."

Ja neil on 100% õigus. Suure tõenäosusega ei juhtu minuga midagi. Aga ma olen väga mures oma vastsündinu pärast, kes on veel liiga väike, et teda kõikide haiguste vastu vaktsineerida. Muretsen ka oma kemoteraapiat läbiva sõbra pärast, naabri pärast, kelle immuunsüsteem tõrgub ja sugulase pärast, kes on allergik. 

Jah, me ütleme teile, et vaktsineerida tuleb, aga me näeme palju suuremat pilti. Vaktsineeri! Asi ei ole ainult sinus!

Alla kirjutanud:
-õde
-ema
-ülikooli lõpetanu
- mitte ravimifirma"