Reklaam sulgub sekundi pärast

MEELIS TOMSON KIRJUTAB: kes tahavad rohkem vahekorras olla – mehed või naised?

"Möödunud nädalavahetusel rokkis, või oleks õigem öelda, läks viral'iks, lugu sellest, kuidas üks naisterahvas on 13 aastat elanud ilma orgasmita. Pärast tema postitust osteti kogu pood vibraatoritest tühjaks. Ehk siis järjekordne näide, et blogil on jõud ja võim teha midagi erakordset, kui vaid sellest hästi kirjutada ja vajutada inimeste murepunkti, ehkki antud valguses oleks õigem öelda, G-punkti," kirjutas Meelis Tomson Marimelli blogis. 

Ta jätkas: "Selle loo juures pani mind hämmastama väga mitu asjaolu. Loomulikult oli selleks pealkiri ja sisu, mis keerles selle ümber, et naine pole 13 aastat orgasmi saanud, kuid nüüd väikese vibraatori abiga tal see õnnestus. Esiteks – what the actual fuck? 13 aastat? Müstiline number minu jaoks. Kolmteist aastat sitta seksi – mahavisatud aeg ju. Mul reaalselt hakkas sellest naisest kahju.

Aga siis hakkasin ma lugema kommentaare ja selgus, et selliseid orgasme mittesaavaid naisi on veel. Kümneid, kui mitte sadu. Püha jeerum, kus riigis ma elan? Pole siis ime, et kõik nii tusaselt ringi käivad ja pidevalt mossis on. Teate seda lauset, et “Happy wife, happy life”? Jah, iga naine ei ole õnnelik, kui ta uue komplekti panne saab või uue blenderi. Õnn saab alguse hoopis mujalt.

Siis tabas mind järgmine ehmatus. Okei, kuna tegemist oli loosiga, siis jah, oli seal palju kommentaare – aga et neid oli üle 400, oli minu palju näinud silmade jaoks liig mis liig. Üle 400 naise soovib endale vibraatorit. See tähendab, et üle 400 naisel on probleeme seksiga. Kuhu ma selle jutuga jõuda tahan, on hoopiski see, et kuidas see teema naisi käima tõmbas. Mul jäi selline mulje, et naised on nagu nümfomaanid. Kõik ikkagi keerleb ümber seksi. Ma ei tea miks, aga mina olen alati arvanud, et mehed on need 24/7 kiimas olevused, kellel väga vahet ei ole, sest ropult öeldes – auk on auk, pauk on pauk. Ehkki tegelikkuses see nii ei ole. Aga see on juba muu teema.

Kiideti ka autorit, et ta nii vabameelne on jne. Aga kas siis naised omavahel sõbrannadega ei räägigi seksist? Et issand, mu mees teeb nii ja naa, või issand, see tüüp sealt Ihast/Tinderist/viimasest klubiskäigust on täielik täkk ja teeb selliseid trikke, et hoia ja neela. Kõik nahistavad ära ja siis viisakalt valetatakse üksteisele näkku, et oo, nii hea oli? Seda nii oma paarilisele kui ka sõpradele.

Milleks? Mina just soovitaks, et rääkige ja jagage kogemusi. Miks mitte ka nippe. Mulle näiteks üks 16aastane kutt hakkas vägagi näitlikult seletama, kuidas naist puu najal kõige parem panna on. Kentsakad soovitused, aga kui aeg ja koht sobiv on, siis miks mitte paar nõksu appi võtta.

Tulles siis tagasi pealkirja juurde, et kes siis rohkem seksi tahavad, kas mehed või naised? Mul on sellele lühike, aga aus vastus, mis põhineb minu elukogemusel. Mehed tahavad rohkem seksi siis, kui nad on vallalised ja naised tahavad rohkem seksi siis, kui nad on suhtes. Nii lihtne see ongi. Või on kellelgi vastupidiseid väiteid?"

Loe täispikka postitust siit