Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES JÄTTIS MAHA? 3 rumalat asja, mida naised siis teevad

Kui suhe saab läbi, saavad enamasti mõlemad osapooled teatud määral haiget, üks rohkem ja teine vähem. On aeg eluga edasi minna, kuid see pole reaalsuses muidugi üldse nii lihtne, sest emotsioonid kontrollivad inimese elu vägagi suurel määral.

Kui mees on see, kes naise maha jätab, kipuvad naised tihtipeale tegema vigu, mida ei tohiks teha ja seda puhtalt iseenda tervise ja heaolu nimel.

1. Liigne analüüsimine

Sa kipud üle mõtlema kõike, mis teie suhtega seoses pähe tuleb. Kas sa ei rahuldanud teda voodis piisavalt? Kas sa polnud tema jaoks piisavalt ilus, hea, tubli? Tee endale teene ja ära analüüsi suhet ajal, mil sa oled emotsionaalselt katki.

2. Iseenda mahategemine

See, et mees sind maha jättis, ei tähenda, et viga oli sinus. Kõik inimesed ei sobi omavahel kokku, vahel lihtsalt kasvatakse lahku ja sinna pole midagi parata. Elu on üürike, seda negatiivsete emotsioonide peale raisata ei tasu.

3. Alkohol

Alkoholi ei tohiks kunagi tarbida siis, kui sa oled õnnetu, kurb ja emotsionaalselt katki. Sa arvad, et alkohol leevendab valu, kuid tegelikkuses võib asi lõppeda hoopis nii, et sa teed purjus peaga midagi, mida hiljem väga kahetsed.

Allikas: Relationship Rules