Reklaam sulgub sekundi pärast

“MEES JÄTTIS MU MAHA, sest ma ei lubanud tal sõpradega jooma minna!”

"Ma ei ole kunagi olnud hullult armukade ega mingi mehe kallal näägutav mõrd, aga mis mulle ei meeldi, on see, kui ta läheb sõpradega välja jooma. Ma tean juba ette, millega see lõpeb - ta joob ennast maani täis ja jõuab koju alles järgmise päeva õhtul. Samas ma armastan teda väga ja nüüd jättis ta mind maha...

Kolm nädalat tagasi oli meil suur tüli, sest Rait kavatses sõpradega õhtul pärast tööd baari kondama minna. Olin selle vastu ning sel korral otsustasin, et vot ma ei lasegi tal välja minna, sest ma ausalt vihkan seda. Pakkusin välja, et kutsugu sõbrad meile koju, ma teen süüa, pakun veini ja saame kõik koos kenasti aega veeta. Las sõbrad võtavad oma naised ka kaasa...

Aga ei meeldinud minu idee talle. Ma ei saa aru, miks muidugi. See on ju nii mõnus, kui saab rahulikult kodus olla, head ja paremat süüa, veini nautida ja niisama mitte midagi teha. Miks on vaja tal just välja minna jooma? 

Rait läks tol õhtul sõpradega välja vastu minu tahtmist ja mina jäin vihasena koju passima. Kui kell sai kaksteist hilisõhtul, otsustasin, et davai, ma hakkan talle helistama ja sõnumeid saatma seni kuni ta koju tuleb. Ei ole siin midagi järgmise päeva õhtuni laaberdamist. Helistasin ja vastu ta muidugi ei võtnud, lasin siis niimoodi kümme kõnet jutti ja samas ajas mind ennast muidugi ka närvi, sest ta ei võtnud vastu ja telefon on tal raudselt silme all. Miks ta ei vasta mu kõnedele, ah?

Ühesõnaga ajasin ennast närvi, hakkasin sõnumeid saatma ja paluma, et ta koju tuleks. Aga no ei mingit vastust. Tore küll onju, sinu mees joob kusagil linnas, ma ei tea, kus täpselt ja mida ta tegelikult ju teeb. Kätte ma teda ei saa. Kell kolm öösel andsin alla ja kobisin magama.

Järgmisel hommikul ärgates ei kippu ega kõppu mehest, mis oli muidugi ette aimatav, sest nagu ma ütlesin, siis ta joob suhteliselt kaks päeva jutti. Aga sel korral ei tulnud ta teisel õhtul ka koju. Sain hoopis sõnumi, et oma asjad korjaksin ja välja koliksin. Jah, nii ta mind maha jättiski. Üheainsa sõnumiga ja põhjuseks tõi selle, et ma ei lase tal sõpradega väljas käia."

Buduaarile Kerlilt.