Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES NÕUAB KAHE lapse elu päästmise eest kompensatsiooni

32-aastane Inglismaalt pärit Steven Tartt oli puhkamas Hispaanias Victoria Playa hotellis, kui märkas, kuidas 7-aastane tüdruk ja 6-aastane poiss võitlevad basseinis oma elu eest. Kahe lapse isa Steven tormas lastele appi ning viis uppujad turvaliselt kaldale. Nüüd aga nõuab ta oma kangelasteo eest kompensatsiooni, kuna tema puhkus sai rikutud, kirjutab Metro. 

Pärast vahejuhtumit kritiseeris Steven tööl olnud vetelpäästjat, kes oma tööga hakkama ei saanud. Vetelpäästja on praeguseks lahti lastud. Steven leidis, et sellest üksi aga ei piisa ning on seda meelt, et tema puhkus sai laste päästmise tõttu rikutud ning nõuab nüüd TUI reisibüroolt kompensatsiooni. 

Ta kirjutas sotsiaalmeediasse järgnevalt: "Käisin juunis puhkusel, kolmandal päeval pidin ma vette hüppama ja kahe uppuva lapse elu päästma. See rikkus totaalselt minu puhkuse, kuna vetelpäästja ei teinud omad tööd. Kuna see kõik mõjutas mind niivõrd palju, pidin ma töölt veel ühe nädala vabaks võtma. Rääkisin reisibürooga ning mõtlesin, et nad võtavad osa vastutust endale, pakkudes mulle puhkuse rikkumise eest kompensatsiooni, kuid nad ei taha vastutust võtta. Samuti ei taha nad paluda hotellil seda teha, kuna kardavad nendega suhteid rikkuda."

Steven esitas intsidendi järel kohe ka reisibüroole ametliku kaebuse, kuid ei saanud neilt pikalt vastust. Talle öeldi, et see oli tema enda otsus basseini hüpata. Kangelasteo eest saadeti mehele hotelli pudel vahuveini. 

TUI pressiesindaja sõnul tänasid nad Stevenit vapruse eest ja pakkusid talle nõustamist. "Meil on väga kahju, et ta on kompensatsiooni mitte saamise pärast pettunud, aga parim, mida me sellises olukorras teha saame, on pakkuda talle meie nõustaja teenuseid," sõnas pressiesindaja.