Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES PALUS NAISE kätt endise kallima kihlasõrmusega

Kihlumine on enamikele inimestele erakordne sündmus ning kihlasõrmus mängib eriti naiste jaoks väga suurt rolli. Seetõttu pole ka ime, et üks naisterahvas pöördus oma murega inimeste poole ning palus nõu, mida teha olukorras, kus ta on. 

Nimelt kirjutas see naisterahvas veebilehel Reddit, et ta on oma poiss-sõbraga kihlumisest rääkinud ja vestluse käigus võttis mees jutuks kihlasõrmuse. Mees oli varasemas pikas suhtes ostnud toonasele tüdruksõbrale spetsiaalselt valmistatud sõrmuse. Nüüd küsis mees oma praeguselt tüdruksõbralt, et kas talle kõlbaks sama sõrmus. 

"Ma ei ole kindel, kui kallis see sõrmus täpselt on, aga kallim ütles, et ta maksis selle eest mõned tuhanded," kirjutas naine. 

Sõrmus on toodud välismaalt ning seega tuleb sõrmuse hinnale lisada ka lennukipiletid. Mees ei jõudnud oma endist tüdruksõpra naiseks paluda, sest paar jõudis enne seda lahku minna. Nüüd tunneb ta oma sõnade kohaselt, et sõrmus on lõpuks õige naise leidnud. 

Naine lisab, et ta saab praktilise poole pealt aru ning selle sõrmuse vastuvõtmine oleks majanduslikust küljest mõistlik otsus. Endisele tüdruksõbrale valmistatud sõrmuse kandmine muudab ta aga siiski mõtlikuks. 

"Ma ei suuda oma südames üle saada sellest, et sõrmus on valmistatud kellelegi teisele. Ta kinnitas, et endine kallim ei kandnud seda kordagi. Kas ma olen liiga mõistmatu," küsib naine. 

Naine on pakkunud mehele, et too müüks sõrmuse maha. "Ta ütles, et küsis juveliirilt ning too ütles, et ta saaks selle eest vaid mõnisada dollarit tagasi. Sõrmus oli kallis vaid seetõttu, et see on käsitööna valmistatud. Sõrmus ise ja materjal polnud kallis," jätkas naine. 

Naise küsimusele on tulnud palju vastuseid. Osad saavad aru naise tunnetest, et sõrmuse vastuvõtmine tundub valena. Üks soovitab teha mehega kompromiss: jätta teemant alles, kuid sõrmus ise välja vahetada. 

"On nõme, et mees pakub sulle sõrmust, mille on lasknud valmistada kellelegi teisele. Vaatad seda sõrmust iga päev ning mõtled, kui julm ta sinu vastu oli," vastas üks.