Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES SAATIS EMALE FOTO tüdruksõbrast – üks detail paljastas midagi ootamatut. Foto

Ameerikast pärit Maison Vallance kahetseb, et ta jagas tervele sotsiaalmeediale pilti oma tüdruksõbrast, tähele panemata ühte piinlikku detaili. Nimelt unustas mees koristada oma magamistuba ning pildile jäi tõestusmaterjal paari kirglikust ööst. 

Maison Vallance oli kogemata kaotanud emalt kingiks saadud särgi. Kui särk lõpuks üles leiti, tegi Maison sellest kohe pilti ning saatis oma emale. Fotol hoiab Maisoni tüdruksõber särki oma käes ning naeratab kaamerale.

Maisoni tüdruksõber nägi pildil niivõrd armas välja, et mees otsustas pilti ka kõikide oma Twitteri jälgijatega jagada. Kõik oli hästi, kuni sõber Brooke märkas fotol midagi kummalist: "Ma kahetsen seda kohe, kui küsin, aga need köied?" Kahjuks oli aga juba hilja - Maison oli fotot tervele internetile jaganud.

Maisoni sõnul ei märganud alguses ema neid köisi: "Siis heitis ta mulle naljaka pilgu ja hakkas naerma! Ta ainus mure oli see, et mida mu tüdruksõbra ema asjast arvab. Kuuldes, et ta ema ei kasuta sotsiaalmeediat, pidas ta piinlikku seika vaid vaimukaks äparduseks."

allikas: Iltalehti