Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES SAI PÄRAST vahekorda hakkama äärmiselt rõveda teoga

Üks naisterahvas rääkis veebilehel Reddit äärmiselt rõvedast olukorrast, millesse ta hiljuti oma kallima tõttu sattus. Postitus on saanud tänaseks ohtralt tagasisidet, kus mehe käitumist ei suudeta ära imestada. 

"Seksisime mehega ühel õhtul. Palusin mehel pärast seksi mulle klaasiga vett tuua ja ta oli nõus," alustas naine postitust. Olukord muutus aga kummaliseks. 

"Seks oli hea ja me polnud tülitsenud. Mees andis mulle veeklaasi ja millegipärast tundus mulle, et kõik ei ole korras. Ühtäkki küsisin talt, et ega ta oma peenist mu veeklaasi sisse pole pannud, sest tal oli nii kahtlane nägu. 

Ta oli imestunud ja küsis, et kuidas ma sellest aru sain. Sain väga vihaseks. Miks ta nii tegi? See on rõve ju ja tegi mulle väga haiget."

Mees ei avaldanud, miks ta sellise tembuga hakkama sai. 

"Rääkisime sellest järgmisel päeval ja ta ei teadnud, miks ta nii tegi. Ehk oli see tema meelest naljakas ja ma lihtsalt ei saanud sellest aru? Küsisin talt, et kui me tülitseme, kas siis peseb ta mu hambaharjaga tualetipotti? Talle tuli jälle selline kahtlane nägu pähe. Ma ei usalda teda enam iialgi," kirjutas naine. 

Mitmed inimesed on postitust kommenteerinud ja imestanud mehe käitumise üle. 

"Mis su mehe peas küll ringi liigub?"

"Veel peale seksi? Fuhh! Ilmselt oli ta millegi peale väga vihane..."

"Väga nõme käitumine!"

"Appi, kui rõve. Ma oleks ka vihaseks saanud!"