Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES SÜGAS NAISE pepuvahet ja seejärel andis sõrmi naisele nuusutada

Ilmselgelt on kõikidel paaridel omad veidrused. Kes näiteks seksivad sokid jalas, aheldavad teineteist voodi külge, vahetavad partnereid ja mida kõike veel. Kõiki veidruseid ei peaks tegema aga avalikult, vaid midagi peaks jääma ka koduseinte vahele. 

Tundub aga, et vähemalt ühel paaril on teiste arvamusest ükskõik ning nad leidsid, et oma veidraid kiikse võib harrastada ka avalikult teiste nähes. Ilmselt ei osanud nad ette kujutada, et nende tegevus jääb videolindile ning see riputatakse internetti vaatamiseks miljonitele silmapaaridele. 

Nimelt muutus paar päeva tagasi internetis populaarseks video, kus meesterahvas avalikult ja suure hoolega oma naise tagumikku sügab. Jah, ilmselt pole oma kallima tagumiku sügamine veider ning leidub teisigi, kes seda teinud on. Kummaliseks läks asi aga peale seda. Seejärel võttis mees sõrmed püksist välja ning andis neid naisele nuusutada. Naine nuusutas sõrmi, mis hetk tagasi tema pepuvahel olid ning peale seda võttis mees kallima oma hella embusesse. 

Kõnealune video on saanud praeguseks ohtralt kommentaare ja imestust, et miks paarike avalikult sellist asja harrastab. Osad aga leiavad jälle, et tegu on tõelise armastusega. 

Vaata kõnealust videot siit