Reklaam sulgub sekundi pärast

MEES TAIPAS KALLIMA ema kohates, et on viimasega seksinud

Üks noor mees rääkis veebilehel Reddit loo sellest, kuidas ta esimest korda oma tüdruksõbra vanematega kohtus. Enamjaolt on esimene kohtumine ärevusttekitav, isegi ehk piinlik, kuid selle mehe puhul oli piinlikkuse põhjuseks ääretult ootamatu olukord. 

Nimelt rääkis mees, et tüdruksõbra vanematega kohtudes sai ta aru, et on seksinud oma kallima emaga. 21-aastase mehe sõnul kohtusid nad kohalikus baaris, kus omavahel juttu rääkisid ning seejärel ka telefoninumbreid vahetasid. 

"Sain kohe aru, et ta on vanem, kui ükski teine naine, kellega ma varasemalt seksinud olen. Ta nägi aga vapustavalt hea välja ning ma mõtlesin, et võiksin temalt midagi uut õppida."

Mehe sõnul ei näinud nad teineteist pärast üheöösuhet enam kunagi. Aeg läks mööda ning tõi endaga kaasa suure üllatuse. Mees läks kohtuma oma 19-aastase tüdruksõbra perega ning sai suure šoki osaliseks. 

"Kohe kui kallima kodu ukse ees seisma jäime, sain ma kõigest aru. See oli sama maja, kus olin veetnud öö tema emaga. Ma pidin talle tõtt rääkima. Arusaadavalt oli ta sellest šokeeritud, kuid õnneks ei rünnanud ta mind kuidagi. Otsustasime, et me ei või enam kokku saada. Sellest on väga kahju, sest ta tõesti meeldis mulle. Sellist tunnet tunnen harva," kirjutas mees. 

Lugu tekitas reaktsioone seinast seina, kuid paljude meelest käitus nooruk õigesti, kui asjast avameelselt rääkis. 

"Väga julge tegu. Tundub, et sinu näol on tegu mehega, kelle tulevane naine saab väga õnnelikuks, et sinusuguse mehe endale leidnud on," kirjutas üks.