Reklaam sulgub sekundi pärast

MEESTE PIHTIMUSED: kuidas petmine meie suhtele mõjus

Hiljuti tõstati Redditi keskkonnas teema, mis on tegelikult alati aktuaalne ning üsnagi valus: mis juhtub, kui teine osapool petab? Sõna võtsid nii mehed kui ka naised ning igaühe lugu on omamoodi erinev. Mõne paari suhe purunes, mõni aga leidis uut jõudu ning suhe muutus tugevamaks kui kunagi varem.

Hiljuti tõstati Redditi keskkonnas teema, mis on tegelikult alati aktuaalne ning üsnagi valus: mis juhtub, kui teine osapool petab? Sõna võtsid nii mehed kui ka naised ning igaühe lugu on omamoodi erinev. Mõne paari suhe purunes, mõni aga leidis uut jõudu ning suhe muutus tugevamaks kui kunagi varem.

Kuigi enamikus olid just naised need, keda petetud oli, siis kahel juhtumil oli kannatajaks mees ning allpool on välja toodud nende reaktsioonid sellele, kuidas nad said teada, et neid on petetud.

"Ma andestasin talle esimese petmise ning õppisin teda isegi uuesti usaldama, kuid siis sain teada, et ta oli üritanud minu sõpra voodisse meelitada. Ma saan aru, et mõnes situatsioonis on võimalik oma suhet uuesti üles ehitada, aga vahel see lihtsalt ei ole võimalik. Lõpuks selgus, et ta oli viimase viie kuu jooksul seksinud lausa 30 erineva mehega."

"Ma andsin talle teise võimaluse, kuid siis läksid meie teed lõpuks lahku, sest minusse oli kogunenud palju ebakindlust ja negatiivsust seoses truudusetusega. Kõik see negatiivsus ja valu, mis petmisega kaasneb, hakkab sind vaikselt seestpoolt sööma. Ma ei soovitaks seda mitte kellelegi. Me oleme täna lahus, kuigi saame sõpradena väga hästi läbi."