Reklaam sulgub sekundi pärast

MEESTELE: 5 nippi, kuidas üheöösuhet murevabalt nautida

Üheöösuhe omab meeste ja naiste silmis üldjuhul üsnagi erinevat tähendust  naised omistavad sellele pigem negatiivset alatooni, mehed aga sugugi mitte. Kui aga mõlemad osapooled on huvitatud lihtsalt seksist ning kumbki neist ei peta selle tegevuse käigus kedagi, on kokkuvõttes siiski tegemist kahe täiskasvanud inimese vaba valikuga.

Kuidas aga üheöösuhet murevabalt nautida ehk siis teisisõnu, mida peaks mees tegema, et end piinlikkusest ning võimalikest ebamugavustest säästa? Need viis nippi aitavad:

1. Loo side.

Õpi teda tundma – jah, ka üheöösuhte puhul oleks see meeldiv ja lisaks ka austusväärne tegevus naise suhtes. Rääkige, anna talle võimalus end avada.

2. Ole konkreetne.

Anna naisele konkreetselt teada, mida sa tahad – üheöösuhet ja ei midagi enamat. Täiskasvanud naine teab ise ka väga hästi, mida ta tahab ja nii väldite ebamugavust.

3. Hoia oma korter puhas.

Kui sinu korteris on naisi varemgi käinud, hoolitse selle eest, et sinu elamine oleks puhas ning kuskil ei vedeleks teiste naiste asju. Ka üheöösuhte puhul ei taha naised näha märke teistest naistest sinu kodus.

4. Ära teeskle.

Tunne end mugavalt ning käitu naisega ausalt – ära teeskle. Ära moosi teda labaste väljenditega, ole aus ning komplimenti tehes vali sõnu, mida ka siiralt mõtled.

5. Jää viisakaks.

Üheöösuhe võiks siiski olla viisakas ning seda ka pärast öö möödumist. Paku naisele hommikul kohvi, süüa ning vestle temaga. 

Allikas: askmen