Reklaam sulgub sekundi pärast

MEESTEÕGIJA PALJASTAS 3 nippi, kuidas ta mehi ümber sõrme keerab

Mõned naised suudavad iga mehe panna endale järgi vaatama ning mitte ainult - nad teavad täpselt, kuidas mees ümber sõrme keerata ja panna tegema just seda, mida nemad tahavad. Loomulikult ei ole mõistlik mehi ära kasutada, ent siiski oleks põnev teada saada, milliste võtete abil saab panna mehe oma sõna kuulama.

Mõned naised suudavad iga mehe panna endale järele vaatama ning mitte ainult - nad teavad täpselt, kuidas mees ümber sõrme keerata ja panna tegema just seda, mida nemad tahavad. Loomulikult ei ole mõistlik mehi ära kasutada, ent siiski oleks põnev teada saada, milliste võtete abil saab panna mehe oma sõna kuulama.

Meesteõgija jagas portaalile Yourtango kolm nippi, mis tema sõnul alati toimivad:

1. Silmside

Mehega suheldes vaata talle alati otsa! Nii võidad tema tähelepanu ja ta kuulab sinu juttu.

2. Sõbrannad

Võiks arvata, et kui sa lähed üksi baari või mõnda muusse kohta, kus võiks uusi tutvusi leida, siis on sul suurem võimalus ka meeste tähelepanu saada. Tegelikult tasub alati võtta kaasa sõbranna ja karm reaalsus on, et kui sõbranna näeb sinust pisut inetum välja, siis on sinul ka suurem võiduvõimalus. Põhjuseid on lausa kaks - mees märkab, et sul pole midagi selle vastu, et sinu sõbranna ei näegi niivõrd hea välja ja see omakorda näitab, et sa ei ole pealiskaudne, vaid pigem heasüdamlik. Mehed otsivad endale alateadlikult naist, kes on koduhoidja, armastusväärne ja hea. Teine põhjus on ilmselge - kui sa näed parem välja, soovivad mehed just sinuga tutvuda.

3. Iseloom

Selleks, et mees lõplikult ümber sõrme keerata, on sul vaja iseloomu. Meestele meeldivad naised, kes teavad, mida nad tahavad ja oskavad ka seda saavutada. Nad on iseseisvad ja targad ning see mõjub seksikalt. Kui oled oma elus leidnud selle õige suuna ja tead, mida sa teed ja mille nimel sa seda teed, siis tõmbab see ka vastassugupoole tähelepanu justkui magnetina. Ja loomulikult on naised, kes teevad seda, mida nad armastavad, ka õnnelikumad ning pole olemas meest, kes ei tahaks endale positiivse ellusuhtumisega naist.

Allikas: yourtango