Reklaam sulgub sekundi pärast

MEGAN FOXI 5-AASTANE POEG kannab kleite – Meganit sõimatakse perverdiks. Foto

Näitlejatar Megan Foxi 5-aastane poeg Noah armastab multifilmi "Frozen" ja riietub meelsasti kleitidesse, kus on peal printsess Elsa pilt, kirjutab Teenvogue.

Kui Megani poega nähti avalikult kleite kandmas, oli kära sotsiaalmeedias valmis. Noah' vanemaid süüdistatakse poja seksuaalse identideedi rikkumises. Ja tagasiside oli kohutav: "Neil pole väärtusi. Moraalid puuduvad. Nad kasvatavad perverti."

"Ära lase oma pojal printsessilikke kleite kanda. See on lapsele tõeliselt segadusttekitav," kirjutab üks kommenteerija. 

"Kui su poeg soovib kleiti osta, oleks mõistlik keelduda. Selle asemel oleksid pidanud talle Turtlesi pluusi ostma," kirjutab teine.

"Megan, sa oled haige naine. On kohutav vaadata, kuidas sa õpetad oma poega homoks. Ta on laps ja sina oled pervert," väidab kolmas isik.

Noah' isa, Brian Austin Green, andis kommenteerijatele sama mõõdupuuga tagasi. "Olen kuulnud, et osad inimesed ei aktsepteeri, et mu poeg kleite kannab. Neile on mul vaid üks sõnum: mul ei ole vahet. Noah on kõigest 5-aastane ja kui ta tahab kleite kanda, siis ta ka kannab ja jutul lõpp. Me ei suru lastele sugupooltega seotud stereotüüpe peale. Nad saavad uurida ja mängida riietega, ilma et me neid hukka mõistaks. Nii lihtne see ongi. Jätkake," vihastas Green.

[gallery ids="1872577"]