Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHE NINA PALJASTAB TÕE: vaata, mida sinu mehe nina tegelikult reedab

Inimese nägu võib tema isiksuse ja iseloomu kohta paljastada palju rohkemat kui arvatagi võiks ning siinkohal ei ole juttu üksnes silmadest, mida teadupoolest inimese hinge peegliks peetakse. Ka see, milline on inimese nina, võib tema kohta nii mõndagi põnevat paljastada.


Inimese nägu võib tema isiksuse ja iseloomu kohta paljastada palju rohkema kui arvatagi võiks ning siinkohal ei ole juttu üksnes silmadest, mida teadupoolest inimese hinge peegliks peetakse. Ka see, milline on inimese nina, võib tema kohta nii mõndagi põnevat paljastada.

Kui rääkida näiteks mehe ninast, siis selgub, et suure ninaga mehed on iseseisvad ning kipuvad elus pigem juhtivale positsioonile. Neile ei meeldi kellelegi alluda.

Väikese ninaga mehed eelistavad aga rutiinset ja kindlat palgatööd, kus nad ei pea ise suuri otsuseid vastu võtma.

Kui aga mehe ninaots on ümar, siis näitab see, et tegu on uudishimuliku inimesega, kes armastab väga suhelda ja teisi inimesi aidata. Tihtipeale kipub ta oma nina toppima sinna, kuhu see tegelikult ei käi ehk siis ta armastab klatšida ja teiste asjades sorida.

Kongus ninaga mehed tahavad palju tähelepanu ning tunnevad end teistest tähtsamana. Nad on väga enesekindlad ja saavutavad elus rohkem, sest nad lihtsalt ei anna alla ja pingutavad oma eesmärkide nimel.

Allikas: higherperspectives