Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHE NINAKUJU REEDAB: hea abielumees või ringitõmbaja

Mehe nina ja jalanumbrit on tihtipeale viidud korrelatsiooni tema suhtumise ja elupõhimõtetega ning on isegi jõutud järeldusele, et näiteks suure ninaga mehed saavutavad suurema tõenäosusega edu ja rikkuse. Nii Hiinas kui ka Inglismaal seostatakse suure ninaga mehi suurejoonelise karjääri ja rahakusega.

Mehe nina ja jalanumbrit on tihtipeale viidud korrelatsiooni tema suhtumise ja elu põhimõtetega ning on isegi jõutud järeldusele, et näiteks suure ninaga mehed saavutavad suurema tõenäosusega edu ja rikkuse. Nii Hiinas kui ka Inglismaal seostatakse suure ninaga mehi suurejoonelise karjääri ja rahakusega.

Kui aga vaadata mehe nina ja suhteid, siis millise ninakujuga mees on kõige parem partner ning milline valib pigeb vallalise elustiili? Portaali Your Tango sõnul tähendab suur nina ühtlasi ka seda, et mehel on keskmisest tunduvalt kõrgem testosterooni tase ja libiido ning sellest tulenevalt kipub ta elu jooksul naisi rohkem vahetama ja neid ka petma.

Teisalt väikese ja kitsa ninaga mehed on uuringute kohaselt truud, usaldusväärsed ja kusjuures väga head isad oma lastele.

Seda, kas suure ninaga meeste varustus on keskmisest suurem või mitte, ei ole teaduslikult tuvastatud, ent selge on see, et nad petavad väidetavalt rohkem ja teisalt teenivad ka rohkem raha.