Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED AVALIKUSTASID: miks nad üksikemadega kohtama minna ei taha?

Aus, sõbralik ja hea huumorimeelega. Need on mõned näiteid kriteeriumitest, mida üsna paljud oma kohtingukaaslastele seavad. Ajaleht The Sun kirjutas loo meestest, kelle peamine kriteerium on aga hoopis muu. Nimelt ei käi nad kohtamas üksikemadega ning osa meeste välja toodud põhjustest on üsnagi kummalised. 

52-aastase Jonathan Cassi sõnul on üheks põhjuseks see, et ta ei taha suhtes teisel kohal olla. Cass on 3 aastat vallaline olnud. "Millegipärast seavad lapsevanemad lapsed alati esikohale. Tundub, et naised elavadki ainult oma laste nimel," sõnas mees. 

Cassi sõnul muudavad lapsed spontaansed kokkusaamised keeruliseks. Ka ei soovi ta kellegi võõra lapse jaoks isa eeskuju olla. 

45-aastane Paul Dakers on teine näide mehest, kes ei soovi oma ellu naist, kellel on laps. Dakers pole kunagi abielus olnud ning on aasta aega vallalisepõlve nautinud. 

"Kord käisin kohtamas naisega, kellel oli kolm last. Ta elas minust mõne tunni kaugusel ja tal polnud kunagi aega, et minu juurde tulla. Ma ei soovinud tema lapsi näha ning veel vähem nende peale oma raha kulutada," avaldas ta. 

46-aastane Dan Mower on käinud kohtamas mitmete üksikemadega, kuid nüüd väldib ta neid täielikult. Mehel ei ole lapsi, kuid sooviks neid kunagi saada. Tema sõnul ei soovi üksikemad rohkem lapsi saada. Lisaks sellele vihkab Mower fakti, et ta ei ole suhtes naise jaoks prioriteet number üks. 

"Üksikemad seavad oma lapsed alati esikohale. Mulle on mitu korda korvi antud, sest laps on haige või lasteaed on ootamatult kinni olnud."