Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED AVALIKUSTASID: milline on täiuslik naine?

Unelmate partner peab sümpatiseerima nii füüsiliselt, vaimselt kui ka intellektuaalsel tasemel. Kahe inimese vaheline keemia mängib suurt rolli selles, kui sügavale südamesse teine inimene sulle poeb. Kõikidel meist on olemas oma partnerile teatud kriteeriumid ja nüüd avaldasidki mehed, milline on nende meelest ideaalne naine.

Nimelt viis veebileht iheartintelligence.com meeste seas läbi küsitluse, kus uuriti täiusliku naise omadusi. Tulemustest selgus, et täiuslik naine pole ilus ainult välimuselt, vaid ta teeb kõike oma elus stiilselt ning seab endale kõrged nõudmised.

Ideaalsel naisel on auahnust ja unistusi, mille nimel on ta valmis tööd tegema. Ta on küps ja stabiilne ning pakub huvi sel määral, et mehed soovivad temaga lähemalt tutvuda. Ta on tark ning samaaegselt ka veetlev. Täiuslik naine ei karda ausalt ning avameelselt rääkida ega teeskle kedagi, kes ta tegelikult ei ole. 

Kahjuks võivad ideaalsed naised aga ka keerulised olla, sest ta ei anna ennast kätte igasugustele mölakatele. Ta soovib, et mees tõestaks kõigepealt, et ta on naist väärt. Ideaalne naine soovib enda kõrvale võrdset partnerit, kes on enesekindel, motiveeritud ja oskab naist inspireerida. Ka pole täiuslikul naisel aega liiga keeruliste suhete või draamade jaoks. Ta teab, mida ta tahab ja mida väärt on.