Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED AVALIKUSTASID: milliseid naisi mehed tegelikult võluvaks peavad?

Ühele sümpatiseerib ema, teisele aga tütar - mehed on erinevad ja maitsed on erinevad. Naiste juures on aga olemas teatud iseloomujooned, mida enamik meestest atraktiivseks peab. Iltalehti pani kirja kuus omadust, mis kõikidele meestele meeldivad. 

1. Meestele sümpatiseerisid naised, kellel oli parasjagu ovulatsioon. See fakt selgus uuringust, kus meestel paluti õrnema soo pluuse nuusutada. 

2. Meestele meeldivad naised, kes naeravad nende naljade peale. See ei tähenda, et naine peaks ka ise naljakas olema, vaid põhiline on oskus õigel ajal naerda. 

3. Ausad naised on meeste seas väga hinnatud. Samuti ka soojus ja intelligentsus. Eriti on need omadused olulised pikaajalises suhtes. 

4. Meestele pakub huvi punane värv. Kõnealust väidet uuriti viies erinevas uuringus ning kõikidest selgus sama asi - naised, kes kandsid punast värvi, olid meeste meelest seksuaalselt atraktiivsed ja võluvad. 

5. Alateadlikult meeldivad meestele ka naised, kes matkivad mehe väikeseid žeste. Näiteks katsuvad oma juukseid või nägu mõni hetk pärast seda, kui mees on seda teinud. 

6. Enesekindlus, sõbralikkus, avatus... Millisele mehele siis need omadused ei meeldiks?